keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ruusuja kynsillä

Sonnen tutoriaalista inspiroituneena päätin maalata kynsille jotain vähän vaikeampaa. Ryhdyin siis väkertämään ruusuja koristelulakoilla. Loppujen lopuksi eihän se kovin vaikeaa ollutkaan. :) Lopputulos on myös ehdottomasti  vaivan arvoinen. Väriskaala on melko sama kuin sonnellakin kun sattui olemaan juuri samat lakatkin testaamattomina.


Tutoriaalista jo näkeekin, että miten nuo tehdään, mutta voin selittää tässä niille, jotka eivät jaksa tai halua katsoa. Eli jonkun vaalean pohjalakan päälle lakataan  epämääräisiä täpliä ja niiden päälle lakataan (tummemmalla värillä) koristelusiveltimellä katkoviivoja. Sitten lakataan vielä vihreällä lehdet ja valmista tuli. :)


Menihän siihen lakkaamiseen pari tuntia, mutta on se kyllä niin nätti. Ja ruusutkin näyttää melko aidoilta. :D On se kivaa saada tuommoisiakin koristeluja kynsille aina välillä. Siinä tietää tehneensä tosissaan hommia lopputuloksen eteen. :)

Tuo keltainen lakka kuplitti vähän, mutta laitoin varmaankin liian paksut kerrokset. Joita siis tuli kaksi, vaikka kolme olisi tarvittu. Tiesin kuitenkin pohjan jäävän melko piiloon, joten jätin sen vaivan välistä. :)

Valitettavasti oli huono sää, ja aurinkoa ei näkynyt missään niin kaikki kuvat ovat vähän sumeita ja muutenkin huonolaatuisia. :(


Sitten vielä kaikki lakat, joilla tein nämä ruusukynnet.
Lumene - Korjaava aluslakka
Seppälä Nails - Vaaleankeltainen ja Persikka
Flormar - N004
Mavala - Candy Floss ja Touch of Provence
Delia art - 32 ja 28
Golden Rose nail art - 123
Konad - Top Coat 
Ohut sivellin,

Joka ei todellakaan ole tarpeeksi ohut... Olen käyttänyt sitä lähinnä kynnen reunojen siistimiseen. Yritin trimmata sitä aika lailla, mutta eihän siitä sen kummoisempaa tullut. Käytän tätä sivellintä koristeluihin vain pakon edessä, ja nyt oli pakko, kun en omista yhtään oranssia koristelulakkaa. En omista siis muuta kuin tuon yhden siveltimen. :(

 Päätin sitten käyttää Flormaria ja sen sivellinhän on aivan liian paksu noin ohkaisiin viivoihin. Eihän tuolla ''ohuella'' siveltimelläkään mitään hyvää jälkeä tullut, mutta sentään parempi kuin normi sivellin. Vähän paksuiksi kyllä jäivät. :D



Että semmoista käsinmaalausta tällä kertaa. :) Aloitin tämän postauksen jo eilen, jolloin piti myös julkaista, mutta jäi sitten kesken ja tuli vasta tänään. Jos jaksan, laitan myös toisen postauksen vielä tänään. Siinä onkin kynsillä sitten uusi Daisy Does It. muoks. Taidan jättää sen huomiseen. Onpahan sitten jotain mitä odottaa ;)

Mutta mitäs piditte ruusuista?
Hyvää tiistaita/keskiviikkoa kaikille (:


4 kommenttia:

  1. Ruusut näyttävät kauniilta!
    Ja tuo vaaleankeltainen lakka on todella kivan väristä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kehuista :D väri on tosiaan kiva (:

      Poista
  2. Oi että, on kyllä hienot ja vaivan väärtit! Nostan jälleen hattua käsinmaalaustaidoista kun ite en osaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin oli väärti, itsekin olin tosi tyytyväinen :D En minäkään kovin usein maalaa käsin, mutta kun hieman harjoittelee, niin oppii nopeasti ;)
      Tuokin oli hyvin yksinkertainen tutoriaali ja lakkaaminen oli vähän pikkutarkkaa, mutta kun vain jaksaa olla kärsivällinen, niin kaikki onnistuu. ;D

      Poista

Kiitos kommentista! :)