sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

CesarsShopin tilaus

Vihdoin pääsen näyttämään sen Cesarssin tilauksen. :) Kerroinkin jo aiemmin, että mitä tilasin sieltä. Kertaan nyt vielä niille, jotka eivät tiedä. Mukaan lähti siis kaksi Color Clubin lakkaa. Hopea On The Rocks ja keltainen Daisy Does It. Uusi pikakuivattaja, joka on siis Cesarssin oma pikakuivattaja ja Konadin musta lakka leimailuun. Sitten kuviin.


Tilauslahjana sain tuollaisia kivoja Mystiquen koko kynnen tarroja. :) En ole aikaisemmin saanutkaan mitään ekstraa tilatessani, joten tämä oli tosi kiva ylläri. :D En ole myöskään aiemmin kokeillut koko kynnen tarroja. Saapa nähdä innostunko tarroista ja pysyttelenkö vain tutuissa ja turvallisissa lakoissa. 


Swatch-kuvia ei ole antaa kuin Daisystä kun hopeiden lakkojen kiekko on jo täynnä, enkä ole ostanut vieläkään uusia kiekkoja... Tuossa kuvassa on Daisya kolme kerrosta.

Oikein positiivisella mielellä olen taas näistä lakoista. En ole tainnut saada kertaakaan mitään huonoa, mistään, mistä olen tilannut. :) Tässä paketissa oli vieläpä ekstraa, joten olen tosi iloisella mielellä. :D

Sitten näytän samaan syssyyn äidille tehdyt kynnet.


Hän halusi lilaa ja päädyttiin Classicsin lakkaa nro. 10. Tämähän on duochrome, mutta huonon valaistuksen takia en saanut kunnollisia kuvia. Äiti olisi halunnut pitää nämä yksivärisinä, mutta halusin laittaa aksenttikynsiin siirtokuvat. Niimpä ne sitten laitettiin. Sen yhden päivän aikana äiti ehti jo pilata siirtokuvat melkein kokonaan ja kynnen kärjet olivat jo ihan kuluneet. Niimpä laitoin kynsille vielä kolmannen kerroksen violettia ja uuden kerroksen päällyslakkaa, mutta siirtokuvia en pystynyt korjaamaan, joten ne nyt on mitä on kun en ehtinyt ottaa kuvia kynsistä silloin valmiina.


Olikohan tää kuva nyt ihan pakko laittaa..? Eli käytetyt lakat olivat.

Lumene - Korjaava aluslakka
Classics - 10
Cesars - Pikakuivattaja
Siirtokuvat
Pinsetit

Hyvää sunnuntaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)