keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Polka Dots lakat

Otsikosta voi jo päätellä mitä olen ostanut. :) Olin siis tänään isovanhempien kanssa Lielahdessa ja kävimme siellä sun täällä. Kävimme myös Tokmannilla ja siellä suunnistin heti lakkaosastolle. Ensimmäiseksi silmiini osuivat uudet Flormarin Wet Look lakat. Sävyjä ei ollut kuitenkaan paljoa jäljellä ja ajattelin ostaa kaksi kun olivat tarjouksella 2 kpl 3 eurolla. 

  Nappasin siis käsiini yhden harmaan cremen (kun tajusin, etten omista yhtään harmaata cremeä, tai oikeastaan yhtään harmaata lakkaa! Hopeita ei lasketa...) Toiseksi lakaksi valikoitui joku erilainen mintun värinen flormar. Lakka vaikutti kyllä niin ohuelta, kun sitä vähän kääntelin puollossa, että päätin jättää ostamatta. Siinä sitten kiersin liikettä parempaakaan saalista löytämättä...


                            Flormar - WL03, Maybelline New York Color Sow Polka Dots - Chalk Dust ja Speckled Pink.

 Kunnes.. Menin katsomaan hiustuotteita. Huomasin samalla vieressä ihan yksinäisen kynsilakkahyllyn. Hyllyssä oli paljon enemmän lakkoja kuin itse kosmetiikkapuolella. Oli Isadoraa, seleneä ja Maybellinen uusia Polka Dots -lakkoja! Olin kuin ällikällä lyöty. Kaikkia värejä oli vielä jäljellä. Tai oikeastaan yhtäkään väriä ei ollut vielä ostettu... Olin ensimmäinen, joka kahmaisi mukaansa musta-valko glitterisen Chalk Dustin ja vaaleanpunaisen musta-valko glitterisen Speckled Pinkin. Tuli ihana ilon tunne, kun luulin etten ikinä tulisi saamaankaan näitä lakkoja, kun en yleensä pääse mihinkään Sokoksiin tai Stockmann Beautyyn, joissa kuitenkin on kaikki lakat loppuneet. Ja sitten bongaankin ne täältä ypöyksin vailla ostajaa perimmäisellä hyllyllä alimmaisena. :D Hintaa oli kappaleelta 4,50 euroa, mikä on käsittääkseni jopa hieman halvempi kuin Sokoksella, missä maksaa vissiin 4,90 e.


Kyllä kannatti tehdä reissu. :D Oli kaikin puolin oikein mukavaa ja olen hyvin hyvin iloinen kun sain nämä kaksi lakkaa kokoelmaani. (Enkä ehtinyt edes laittaa näitä toivelistalle!) Nyt otetaan ilo irti kesästä ja lakataan kynsiä ja istutaan tietokoneella, eikös niin? :)

 Yllä vielä swatch-kuvat noista kahdesta, kun tosiaan pinkkien värien kiekko on täynnä, enkä edelleenkään ole ostanut uusia. Tuossakin kiekossa enää yksi kynsi tyhjänä.. Kumpaakin lakkaa vain kerros. :)

Sen verran voin jo sanoa, kun lakkasin tuolla flormarilla niin levittyminen on yhtä kuraa ja kaljuuntuu myös.. Mutta eihän se maksanutkaan kuin kaksi euroa.

Nyt oikein hyvää keskiviikkoa kaikille! :D Ja tulevaa torstaita... parin tunnin päästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)