maanantai 1. heinäkuuta 2013

Laivaristeily

Osan lauantaista ja suurimman osan sunnuntaista vietin siis laivaristeilyllä. Viking Grace lähti lauantai-iltana Turun satamasta klo 21.00 kohti Tukholmaa. Risteilyllä olin veljeni ja isovanhempieni kanssa. Oikein rattoisa reissu oli jälleen kerran. :) Laitan tänne pienen koosteen siis risteilystä.


                                                          Lauantai-ilta ruokailussa (:



Sunnuntaina jälkiruoka puffetissa. Namsk!


Gracella oli hienot pyöreät ikkunat.


                                                                                Avomeri  :3

Seuraavaksi ostoksiin. Niitä ei kovin paljon ole. En ostanut vaatteita, enkä hajuvettäkään (kun olivat niin peijakkaan kalliita :D), mutta essien kynsilakka Sugar daddy pelasti päiväni.
 Sitä lakkaa olen himoinnut salaa (siksi ei ole lukenut toivelistallakaan). Aina ajatellut: tarvitsenko - vai enkö tarvitse? Nyt se vihdoin lähti mukaan ja maksoi siis vähän päälle 10 euroa. Suomessahan essien hinnat lähentelevät viittätoista euroa, eli olen melko tyytyväinen hankintaani. :) Nyt sitten minulla on kunnon ranskislakka! :D




 Toinen kynsiin liittyvä ostos oli Burt's Bees - Lemon butter cuticle cream, eli kynsinauhavoide. Tämä oli ihan heräteostos. Olin nähnyt tämän vissiin aikaisemmin sinikilpikonnan blogissa. Tai sitten vain kuvittelen. Vaikutti kuitenkin ihan hyvältä tuotteelta ja päätin sen sitten kotiuttaa. Hintaa taisi olla 6,70e.




Sitten herkut. Näiden lisäksi halusin myös Halvan salmiakkia, mutten valitettavasti osannut etsiä tarpeeksi hyvin, tai sitten sitä vain ei ollut. Kuvassa siis ekstra iso pussi Smashia ja 10 levypatukkaa kitkattia :) Nam nam. Kitkatit onkin jo avattu.

Että semmoinen risteily! Miten teidän viikonloppu meni? :) 
P.s Tänään saatiin skootteri rekisteroityä :D Jes!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)