keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Vaaleanpunainen ranskis

Tällä kertaa teinkin ranskiksen ja kärjissä käytin Mavalan Candy floss -lakkaa. Oli jo aikakin tehdä kynsille manikyyri, kun en ole pitkään aikaan mania tehnyt. Nyt pohjana sai toimia uusi Essien Sugar daddy.


Tykkäsin tuosta Essiestä tosi paljon. Lakka levttyi hyvin ja kuivui melko nopsaan. Sivellin oli ehkä minulle hieman outo, vaikka monet sitä kehuvatkin. Siihen tuli väkisinkin liikaa lakkaa, ja kas kummaa, alkoikin kuplittaa. :D Noh, laitetaan se minun syykseni. Ei sentään kuplittanut yhtä paljon kuin Wild & Mild Snow white...

 Sugar daddy oli hyvin neutraali kynnellä ja juuri siksi niin ihana ranskislakka. Sai kynnen näyttämään hyvin luonnolliselta, eikä sellaiselta läpinäkyvän kiiltävältä, kuin kirkas lakka. Lakkasin Sugar daddya kaksi kerrosta ja kärkiin mavalaa myös kaksi kerrosta. Mielestäni ranskiksen raja ei ollut tarpeeksi hyvä ja halusin lopputuloksesta vähän erilaisemman...


Jos ylemmässä kuvassa kynnet saattaa näyttää pitkiltä, niin nyt ne on ihan töpön näköiset. Lakkasin nimittäin valkoisella Art clubin koristelulakalla rajat ja aksenttikynsiin lisäsin vielä dotting tool kukat strasseineen. Valkoinen ''raja'' saa aikaan illuusion, että kynsi päättyy jo siihen, vaikka tietysti se jatkuu vaaleanpunaisena. Näin äiti sen minulle kuvaili ja täytyy myöntää, että näin näyttäisi olevan. Itselle tietysti eri asia kun nämä itse tein. Miltä nämä teistä näyttää?


Kaikin puolin oikein söpöt ''prinsessakynnet'', tai ainakin ne näistä tulee mieleen. Tosiaan, lakoissa ei ollut mitään moitittavaa ja eipä sitten muuta asiaa ollutkaan. Seuraavat kynnet ovatkin taas siniset..


Vielä kuitenkin käytetyt lakat:
-Lumene - Korjaava aluslakka
-Essie - Sugar Daddy
-Mavala - Candy Floss
-Art Club - White
-Wild & Mild - Polarbear (kukkiin)
-Konad - Top Coat
-Dotting tool ja Strassihyrrä.

Hyvää keskiviikkoiltaa kaikille! Seuraava postaus tulossa varmaankin perjantaina..
Nyt menenkin katsomaan elokuvaa Ylpeys ja Ennakkoluulo. :)
P.s Huomatkaa uusi välilehti ''Kynsigalleria'' ;)

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä söötit ja tyttömäiset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onhan ne aika tyttömäiset. :) Olen kyllä enemmän kiinnostunut sinisistä ja vihreistä lakoista, kuin pinkeistä ja vaaleanpunaisista, mutta pakkohan niilläkin on jotain tehdä. :D Nämä olivat kyllä söötit. (:

      Poista

Kiitos kommentista! :)