keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Punaiset kynnet

Parempaakaan otsikkoa en keksinyt. :) Tein siis laivaristeilyn ajaksi punaiset kynnet, kun Viking linen laiva oli kyseessä. Aluslakan päälle vain kaksi kerrosta Golden Rosen punaista matte velvet lakkaa (106). Siihen aksenttikynsiin vähän valkoisia pisteitä, päällyslakka ja voila! Eihän ne nyt mitkään ihmeelliset ole, mutta yhden risteilyn niillä ainakin selvisi. :D



Golden rosen lakoista ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa. Levittyvät hyvin, sivellin on sopivan kokoinen ja siisti, kuivuvuuskin on mukavan nopeaa. :) Hintakaan ei päätä huimaa. Hamstrasin näitä matte -lakkoja aleista euron hintaan kappaleelta.



Tässä näkyy peukkukin. Vähän on linja kateissa noilta pisteiltä, ei mene suoraan... Kelpasi kuitenkin minulle. Tästä lakasta muuten tuli yksi lempparipunaisista. Se on niin ihanan näköinen päällyslakalla, kun taas mattaversiosta en tykkää yhtä paljon. Muutenkaan en omista kovin montaa punaista. Toinen lemppari on se yksi Delian perus kirkkaan punainen creme. :)



 Auringonvalossa lakka olisi näyttänyt tosi upealta, harmi vain kun kuvia ottaessani sitä ei näkynyt. :( Tässä kuvassa näkyy ehkä hieman paremmin sen väri, kun varjokuvissa (siis noissa ylemmissä) lakan väri on vähän liian tumma. Päällyslakkana halusin käyttää Konadia, etten vain pilaisi noita pisteitä, kun ovat ainoat koristeet, jos niitä siksi voi sanoa..

Sitten vielä kuva käytetyistä lakoista.


Lumene - Korjaava aluslakka, Golden Rose matte velvet - 106, Pisteet Wild & Mild - Polarbear, Konad - Top coat ja dotting tool.

Tähän väliin on pakko linkittää yksi kappale, vaikken yleensä laita musiikkia tänne.
Tämä kappale on minulle tärkeä. Kuuntelimme sitä rippileirillä ja se on minusta hyvin kaunis ja melodiakin on hyvä. :)
KLS - Aurinko nousee

Sitä ei todellakaan ole pakko kuunnella, mutta mielipiteitä voi laittaa kuunneltuaan kappaleen. :)

Nyt hyvää keskiviikkoa kaikille! :)
P.s Sain mopon rekisteriin :D Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)