lauantai 6. heinäkuuta 2013

Melkein onnistunut marmorointi

Otsikko kertookin jo sen verran, että osasin vihdoinkin marmoroida kynnet hyvin! Lakka liukui vedessä tarpeeksi liukkaasti ja kuvio syntyi mukiin nopeasti. Kuvio myös siirtyi kynsille ongelmitta.



 Sitten se ongelma. Halusin marmoroida kirkkailla väreillä. Tässä tapauksessa oranssilla (testaamattomalla) Club tropicanalla ja pinkillä flormarin 443:lla. Pohjaksi siis tarvitsin valkoisen lakan. Siinä samassa päätin siis lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja valitsin pohjaksi toisenkin lakan testaamattomista, wild & mild - snow whiten.
 Ei olisi kannattanut. Innostuin hieman, ja lakkaa tuli kynsille liian paljon. Mitäs muutakaan siitä seuraa kuin kuplittaminen? Toisella kerroksella oli sama juttu ja kynnet olivat ihan kuplien peitossa.



 En kuitenkaan laiskana ihmisesä halunnut ottaa lakkoja pois vaan päätin vain marmoroida ja tehdä kynnet loppuun, kun oletin niistä tulevan muutenkin ihan suttuiset ja kelvottomat (kun normaalistihan olen ihan surkea marmoroinnissa). Ja kuinkas ollakaan, juuri silloin kun pohja on täysin (tai melkein..) pilalla, marmorointi onnistuu!



Halusin vielä laittaa koristeeksi pisteitä dotting toolilla.  Ja sama valkoinen lakka siis kyseessä. Ei kyllä millään lailla päihittänyt edeltäjäänsä polarbearia, kumpa nyt saisin jostain kunnon valkoisen lakan (ei tietenkään liian kallista, kun käytän valkoista melko paljon). Ehdotuksia?




Sitten vielä käytettyjen lakkojen lista:
- Lumene -  Korjaava aluslakka, Wild & Mild - Snow white & Club tropicana, Flormar - 443, Konad -Top coat ja dotting tool.

Tähän postaukseen tulikin enemmän kuvia kuin tekstiä. En ollut oikein kirjoitustuulella. :)
Mutta mitäs piditte marmoroinneista? :D Ja hyvää lauantaita kaikille!

8 kommenttia:

  1. Tosi hyvin onnistuneet ja ihanan kesäiset! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin on onnistuneet, sääli että kuplivat.

    VastaaPoista
  3. Hienon näköiset kynnet! :) Essien Blancia sanotaan parhaaksi valkoiseksi, mutta itse sain sen kuplimaan... o.O China Glace White on white toimii mulla paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Minäkin taidan saada kaikki lakat kuplimaan :D

      Poista
    2. Hmm, no täytyy ajatella asia toisinpäin että sekin on taitolaji! :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)