torstai 4. heinäkuuta 2013

Magneettikynnet

Halusin tällä kertaa kokeilla flormarin magneettilakkoja kynsille. Sävyjä minulla on siis kaksi: tummanvihreä MG03 ja tummansininen MG06. Halusin lakata molemmilla ja päätin siis laittaa aksenttikynsiin vihreää ja muihin sinistä. Ensin kaikkiin aluslakka ja sen päälle kerros flormaria (loppujen lopuksi osassa kolme ja muissa kaksi kerrosta..)



  Huomasin lakatessani, että lakka oli laitettava kynnelle melko nopsaan, jotta ei ehtisi kuivua ennen 'magnetointia' (keksin uuden nimityksen tälle :D). Silti en usko olleeni tarpeeksi nopea, koska jokainen kynsi oli ainakin jostain kohtaa vähän pielessä. Tai sitten vika oli lakassa tai magneetissa... Eikä se juuri minua haittaa, kun lakathan maksoivat vain euron kpl magneetteineen. Halusinpa vain kokeilla ja nyt kokeilin. En varmaan vähään aikaan koita uudestaan. :D




Loppujen lopuksi muutamaan kynteen laitoin kolmekin kerrosta magneettilakkaa, kun kuviot eivät tulleet kynsille tarpeeksi kokonaisina. Sitten riitti ja sellaisiksi saivat jäädäkin, kun en jaksanut enää neljänsiä kerroksia laittaa. Lakkasin kuitenkin vielä päällyslakan, vaikka kynnet lähtivätkin jo samana päivänä pois.




Kuvat sain otettua auringonpaisteessa ja se täytyy kyllä sanoa, että väreissä ei ole mitään vikaa! :) Lakat näyttävät ihanille ja kiiltävät melkein kuin hololakat auringossa. Toinen plussa siitä, että lakka levittyi hyvin ja vaikka laitoinkin sitä paljon, niin kuplitti melko vähän. Kuivui myös ihan hyvin.

 Ja joo, taidan olla ''vähän'' myöhässä näiden magneettihöpötysteni kanssa. :D Tuntuu, että on jo monta vuotta siitä kun tämä oli suosiossa. Noh, minä tulen täällä jälkijunassa osteltuani alennuksista euron magneettilakkoja... :D hehheh. No millainen mielipide teillä on magneettilakoista? In vai out? Minusta taitavat olla jo out.


Sitten vielä lakat, jotka varmaan jo tiedettiin... Lumene - Korjaava aluslakka, Flormar - MG03 ja MG06, Wet n Wild - Clear nail protector ja flormarin magneetti.

Semmoista tänään. Nyt taidan mennä katsomaan vielä vähän telkkaria ja nukkumaan :)
Hyvää torstaita kaikille! Tai se mitä siitä on enää jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)