maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kuplia ja niittejä

Ja hololla jatketaan. Testaamattomista otin toisen holon Seppälän kynsilakoista. Lakka oli nimeltään Hologram 07. En meinannut millään keksiä tähän koristeita ja lopulta halusin laittaa siihen kultaisia niittejä. Valitsin myös kultaisen lakan, Tiia Vanhatapion Fool's goldin ja teippasin kynsien tyvet kolmion muotoon ja töpöttelin meikkisienellä lakkaa. Aksenttikynsiin liimasin vielä ne niitit.

Tulikohan nyt selitettyä turhan vaikeasti? Toivottavasti kuva selventää asiaa.



Tämä lakka oli laadultaan samanlainen kuin edellinenkin. Näytti kuitenkin kuplittavan, mutta luulen, että syypää tähän oli kynnenvahvistaja (jota käytin aluslakan päällä), joka on jo aika paksua. Täytyy ruveta käyttämään ohentajaa taas vähän useammin.


Aksenttikynsiin tuli myös kolmiot nurinpäin. Lopputulosta ajatellen, olisi varmaan ollut fiksumpaa laittaa kaikki kolmiot samaan suuntaan. Koristelu oli muuten aika hauska. :) Täytyy kokeilla tätä uudestaan joku kerta vähän paremmalla onnella.



                                             Lumene - Korjaava aluslakka & Kynnenvahvistaja
                                                                       Nails Hologram 07
                                                              Tiia Vanhatapio Fool's Gold
                                                           Wet n Wild Clear Nail Protector
                                                       Seppälän kultaisia niittejä ja meikkisieni.

Lisäksi käytin sitä teippiä, mutta ehti loppua juuri kun sain kynnet valmiiksi ja jäi kuvasta. Oli siis ihan normaalia askarteluteippiä. :) Miltä muuten kynnet vaikutti?


Olen jo kärsinyt ihan tarpeeksi lakkojen kuplittumisesta. Koskakohan opin laittamaan tarpeeksi ohuita kerroksia lakkaa.. Tai jonkun muun vastaavan taidon kuplien karkottamiseksi. :) Toivottavasti ensi kerralla ei ole kuplia. Mutta holoa ei ainakaan ole. (: Jotain vaihtelua sentään.

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)