lauantai 27. heinäkuuta 2013

Harmaata ja pinkkiä

Halusin testata kaikkia uusia Tokmannin reissun lakkojani. Siis ne Maybellinen Polka Dots lakat ja Flormarin harmaa. Päätin sitten yhdistellä seuraavanlaisesti. :)


Aksenttikynsiin halusin Speckled Pinkin ja muista kynsistä tuli harmaat. Lisäsin vielä keskisormeen Chalk Dustia. Kuten jo aiemmin sanoin, että tuo flormarin harmaa oli aika karmea lakattava. Ensimmäisellä kerroksella kaljuuntui ja muutenkin levittyi huonosti. Lisäksi vielä kuplitti, vaikka yritinkin laittaa ohuita kerroksia, joita loppujen lopuksi tuli vain kaksi. :) Omistanpahan ainakin yhden harmaan cremen, vaikka onkin hieman huono...


Ylemmät kuvat on otettu suorassa auringonpaisteessa. Loput ovat luonnonvalossa sisällä otettuja.


Tällä kuvalla halusin näyttää mikä ero värissä/sävyssä on kynsillä verrattuna pulloon. Kynsillä lakka on siis hieman pinkimpi ja pullossa näyttää melkein violetilta. Tästä onkin jo huomauttaneet muut, jotka lakkaa on käyttäneet, mutta ajattelin vielä sanoa. :) Oikein nätti lakka silti. Sitä tuli kolme kerrosta. Chalk Dustia on vain kerros.


Ja jes! Lakkasin kummatkin kädet :) Olenpas ylpeä itsestäni. :D Oli kyllä kivempaa kun oli kaikissa kynsissä lakat. Ja eikä toisessa kädessä pelkästään yksivärisiä. No olihan nuo kieltämättä aika helpot tehdä kun koristeeksi tuli vain glitteriä. :) Silti. Oli muuten hirveät poistettavat...

Mitä piditte kynsistä? Tämä postaus olikin enemmän kuvapainoitteinen, ihan vaihtelun vuoksi. :)
Hyvää viikonloppua kaikille!
P.s En ottanut kuvia käytetyistä lakoista kun ovat jo varmaan tiedossa, aluslakkana taas lumene ja päällä Wet n Wild. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)