torstai 1. elokuuta 2013

Daisy Does It

Eli kynsille pääsi testaamattomien keltainen glass fleck Daisy Does It. Kuivui nopsaan ja levittyi hyvin kynnelle. Ei muuta moittimista paitsi kerroksia pitäisi laittaa 4 hyvän peittävyyden saamiseksi. Sehän on kuitenkin tyypillistä tuon koostumuksen omaavalle lakalle ja itse laitoin vain kolme. Kuulsihan se vähän läpi, mutta yritin olla välittämättä. Eikä se nyt kovin kauhealta näyttänyt, vaikka kärjet hieman näkyivätkin. :)
 Plussaa vielä siitä, että ei värjännyt ollenkaan kynsiä, vaikka olin laittanut vain yhden kerroksen aluslakkaa. Minulla kun tuppaa aina keltaiset värjäämään...


Päätin sitten koristella tämän ihanuuden maltillisesti. Ensin ajattelin laittaa yhdet dotting tool kukat jokaiseen kynteen, paitsi aksenttikynsiin kaksi. Mutta erehdyin tekemään peukaloon aivan liian ison kukkasen ja lisäsin vielä kaksi tosi pientä kukkaa, joten siinä vaiheessa päätin jättää peukalon pois laskuista, kun oli niin outo, enkä halunnut muista kynsistä samanlaisia. Siispä laitoin muihin kynsiin pienet kukat ja nimettömään leimasin ruusukuvion uudella konadin mustalla.
 Lopuksi laitoin vielä strassit kukkien keskelle ja nimettömään. Pähkäilin hetken parin värin välillä, mutta päädyin lopulta pinkkeihin strasseihin.


Hieman erilainen lakkaus, kun yleensä en lakkaa kynsiä keltaisiksi. Hypähdys pois mukavuusalueelta, johon kuuluvat siniset, vihreät ja pinkit lakat. Välillä lakkaan myös aika paljon liloilla ja violeteilla lakoilla. Nojaa, käytän kyllä kaikkia värejä oikein mielelläni. Tykkäsin näistäkin tosi kovasti ja olipas kyllä hyvä hankinta tämä Daisy. Hyppäsi heti ihanimpiin keltaisiin lakkoihini. :3 Ja hintaa oli vaivaiset 4 euroa.


Lumene - Korjaava aluslakka
Color Club - Daisy Does It
Wild & Mild - Black cat (kukkiin)
Konad - Black ja Top Coat
Strassihyrrä
Laatta m65
Leimasin, pyyhin (scraper) ja dotting tool jäivät kuvasta.

Seuraavana olisi kynsillä taas Color Clubia. Mutta ne tulevat blogiin vasta myöhemmin. Olenkin käynyt vähän ostoksilla ja saanut yhden uuden tulokkaan kokoelmaan, joka toivottavasti on toimiva valkoinen creme. Kyseessähän on Wet n Wild'in French White Crème, jonka pitäisi olla ihan kunnollinen valkoinen halpislakka. 
Valkoistahan minun tulee käytettyä aika paljon niin en viitsi kovin kallista ostaa. Minulle riittää, että lakka peittää tarpeeksi hyvin eikä kuplita. :) Ostoksista puheen ollen etsinnöissä olisi kunnon takki tulevaan syksyyn ja parit housut, mutta so far - nothing. Ostin vain topin ja t-paidan. Ja nehän ei paljon syksyllä lämmitä. :D


Mitäs tykkäsitte välillä keltaisesta? Sykäyttikö Daisy teitä yhtä paljon kuin minua? :) 

Hyvää alkavaa elokuuta kaikille. Nauttikaapa kunnolla lämpimistä päivistä, kun niitä vielä on! :)


Tähän loppuun oli pakko laittaa tämä herrrkullinen kuva kesän (itsetehdystä) ''jätskiannoksesta'' :)

4 kommenttia:

  1. Keltainen ei kuulu suosikkeihini, mutta tuo on kyllä kaunis! Ja todella hienon manin sait aikaan :)
    Hyvää alkavaa elokuuta sinullekin! ^-^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Minustakin tuo Daisy on ihana lakka, kovin säihkyvä, voisi melkein olla kultainen :) Ja kiitos! :D

      Poista
  2. Ei oo keltanen lemppareita, mutta noi kynnet on nätit, tuo nimetön on hienosti onnistunut. Olisi sopinut vaikka kaikkiin kynsiin. :)
    P.S kuvavarmennus on tosi hankala, kuvista ei meinaa saada selvää ja siksi yleensä itse jätän kommentit kokonaan kirjoittamatta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yleensä lakkaa keltaisella kovinkaan usein, mutta tuo Daisy on kyllä upea :D Ja tosiaan tuolla konadin mustalla lakalla on ihana leimata ja tuo kuvio tulikin jo ensimmäisellä yrityksellä. (:
      Ehdin jo tehdä kukat, ennen kuin rupesin leimaamaan, niin en enää viitsinyt aloittaa alusta, vaikka olisi varmaan ollut hienompi pelkillä leimoilla. :D Ja minä kun en ole mikään neropatti tietokoneiden ja muun tekniikan kanssa, niin en osaa yhtään sanoa, miksi et saa kuvista selvää.. sikäli kun tietäisin mitä kuvanvarmennus tarkoittaa... :D Yritänpä ottaa selvää kaverilta(joka tietää enemmän), josko ongelma selviäisi.

      Poista

Kiitos kommentista! :)