torstai 25. heinäkuuta 2013

Ostoksia ja kaverin kynnet

Käytiin tiistaina kaverin kanssa Tokmannissa ja mukaan lähti kynsijuttujen sijaan heppajuttuja. :D Ostettiin siis pari riimunnarua ja harjoja. Löysin myös itselleni hiussuihkeen ja penaalin. Syksyä opiskelua varten ostin kun löysin kivan näköisen ja halvan penaalin. Toivottavasti myös kestäisi, vaikka olikin niin halpa. (2,50e)


                                           Tuossa se harja ja violetti riimunnaru, mitkä ostin.


Sunsilk - Pro heat Lämpösuojan antava kiiltosuihke. Edellinen L´Oréal Parisin Hot Straight spray alkaa olla loppumassa. Tuo uusi sopii myös hiusten kihartamiseen, eikä vain suoristamiseen kuten se loreal. Kuvassa näkyy myös vihreä penaali ja harjakampa, joka oli siis vielä niitä heppakamoja.


Kun päästiin meille, halusin lakata kaverin kynnet ja hän halusi kynsille jotain pinkkiä ja mahdollisimman peittävällä lakalla, ettei tarvitse laittaa montaa kerrosta. Ehdotin sitten muutamaa peittävää pinkkiä ja lakaksi valikoitui Flormarin Neon kokoelman N008. Aluslakan jälkeen tuossa jokaisella kynnellä on siis vain kerros lakkaa. Se on niiin hyvä peittämään. :) Näitä pitäisi olla kaksi, kun koostumus on täydellistä, värinä ihana kesäinen pinkki, kuivuu nopsaan, lyhyemmille kynsille riittää vain kerros lakkaa, lopputulos on melko kiiltävä ilman päällyslakkaakin ja mitä kaikkea. :D
 Kaveri tahtoi myös leimat mustalla lakalla konadin laatasta m65 ja sellaiset vielä laitettiin. Samana pävänä oli muuten tullut Cesarin paketti postissa ja päästiin leimaamaan ihan konadin mustalla. :D On se niin kivaa kun ei tarvi tapella huonojen lakkojen kanssa. Testasin vielä leimaamattomiin kynsiin pikakuivattajaa ja se oli kyllä kätevä. Kaksi miinusta, jotka löysin lakasta oli, että se haisi normaalimpaa pahemmalle (onkohan tämä joku pikakuivattajien pakollinen ominaisuus?) ja jos siveltimellä veti turhan monta kertaa kynnellä, alkoi väri tarttua siveltimeen. Onneksi oli konadin oma päällyslakka leimojen päälle :)

Mitäs tykkäsitte ostoksista ja kynsistä? :)
Hyvää torstaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jos sulle tuli Cesarsin pikakuivattaja niin siinä on aika erikoinen tuoksu kieltämättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tulihan se :) täytyy varmaan pitää tuuletinta päällä :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)