perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ei seepraa nähnytkään

Juhannuksen olin siis mökillä ja otin sinne mukaan pari lakkaakin. Ehdin kuitenkin lakkaamaan kynnet vain kerran kaiken puuhastelun keskellä. Valitsin Wild and Crazyn pinkin Summer neonin. Vaikka lakka on vanha se ei kuplita ollenkaan, eikä ole muutoinkaan mikään maailman kauhein. Kuvuminen oli kyllä hieman hidasta ja levittäminen hieman vaikeampaa kuin normaalisti. Täytyy piakkoin kaivaa thinneri esiin. :)

  Koristeluihin halusin vaihteeksi käyttää nail art -lakkoja. Ensin ajattelin tekeväni musta-hopeaglitteriset seeprat. Viivat meni kuitenkin sen verran mönkään, ettei näitä voi seeproiksi sanoa. Sen siitä saa, kun jättää koristelulakat välillä homehtumaan laatikkoon, eikä uskalla niihin tarttua. Nyt ei onnistu enää seepraraidatkaan. :D


Vastoinkäymisestä (jos tuota voi siksi sanoa) toiseen, eli mukana ei sattunut olemaan muuta päällyslakkaa, joten oli tyytyminen Lumenen suojaavaan sellaiseen. No aloitin sitten sen laittamisen iloisesti etusormen kynnestä ja pläts! Siinä levisi kaikki seepraraidat jos jollekin vänkyröille. Siispä en enää laittanut muihin kynsiin päällyslakkaa. Selvisivät vähän helpommalla.


Käytettyjen lakkojen kuva on hieman huono, mutta tuon Summer neonin väri tuli varmaankin jo ylemmästä kuvasta selväksi. Lisäksi lakassa on ihanaa kultaista shimmeriä, joka ei valitettavasti kynsillä näy, mutta pullossa kyllä.

Lumenen Korjaava aluslakka, Wild and Crazy - Summer neon, Wild & Mild koristelulakka - musta, Delia art - 8 ja Lumenen Suojaava päällyslakka, jota siis käytin vain etusormessa.


No olipa sentään jotain harjoitusta noidenkin viivojen väkertäminen. Vaikka nyt on tuo siveltimien käyttö jäänyt vähän toisaalle, niin onnistuin sentään eilen vesimarmoroinnissa! Ja se on ollut ainakin minulle tosi haastavaa. Tämän hetken kynsiin olen siis todella tyytyväinen, mutta niistä lisää myöhemmässä postauksessa ;)


Sitten toiseen iloiseen asiaan. Eilen saapui myös minun uusi skootterini :) Merkiltänsä on Sonik. Vielä kun saisi rekisteriin niin pääsisi ajelemaan. :D Eli elelen tässä oikein iloisia kesälomapäiviä. Huomenna olisi sitten lähtö iltalaivalle. Kyseessä on Viking Linen uusi laiva Grace. :)

Oikein ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua kaikille! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)