perjantai 30. elokuuta 2013

Tuplasti hirveät kynnet

Välillä kaikki sujuu, välillä ei. Tein tuossa viime viikolla sellaset kynnet, että lähti melkein samantien poistoon. En vaan tykänny väriyhdistelmästä en sitten yhtään.. Päätin siis käyttää neljää testaamatonta lakkaa ruffian maniin ja hetken mietiskelin, että mitä alle ja mitä minkäkin päälle ja selvästi lopputulos oli hirveä. Ensi kerralla mietin kaksi kertaa ennen kuin lakkaan.


Olisi näyttänyt hyvältä, jos kaikki kynnet ois olleet samanlaiset. Nää on vähän tyhmät yhdessä. Tuosta nimettömästä ja peukusta tykkäilin aika paljon. :) Jotenkin vaan tuo pinkki ja tummansininen oli kaamea yhdistelmä.


Tuossa vielä yksi kuva. Kuvat sentään onnistuivat ihan hyvin vaikka aurinko puuttuukin. Nää ois ollut tosi kivat jos kaikki kynnet ois ollu samanlaiset kuin nimetön ja peukku. Jotenkin sen väriyhdistelmä iskee muhun paljon paremmin. 

Näiden ja muffinssikynsien jälkeen pari kynttä lohkesi ja päätin lyhentää pitkästä aikaa kaikki kynnet töpöiksi. Sitten tuleekin seuraavat karmeat. Ensiksi kuitenkin käytetyt lakat, jotta saadaan nekin listalta pois :)


Rimmel - Base & Top coat
H&M nailpolish - Metallic Petrol
BYS - Astro Gold
Golden Rose matte - 01
Golden Rose matte velvet - 105
Cesars - Pikakuivattaja


Sitten niihin toisiin kynsiin.


Töpöihin halusin lakata pitkästä aikaa Lumenen natural code - Stand up -lakkaa. Ihana punainen shimmerlakka. Hieman kaljuuntui, mutta kaksi kerrosta riitti. Tähän päälle halusin koittaa Golden Rosen toista Jolly Jewelsiä - 101:tä. Luulin tämän olevan joku viisaskin yhdistelmä, mutta tästä oli fiksuus kaukana. Tuo flakies lakka ei todellakaan toiminut tuon punaisen lakan kanssa. Hiutaleet näyttivät muutenkin aika köyhänoloisilta. Parempaa en valitettavasti keksinyt. :(


Toivottavasti keksin jotain parempaa ensi kerraksi. Onneksi postissa tuli minulle yksi arvontapalkinto piristämään päivää. :D Voitin kolme IsaDoran Sugar Crush -lakkaa. Kokoelmaan kotiutui siis ensimmäiset hiekkalakkani ja samalla myös ekat IsaDorat. Siitä vielä lisää myöhemmin.

Poistettuani Stand Up'in, kynnet olivat värjäytyneet ihan punaisiksi --> Not good.
Täytyy muistaa sitten ensi kerralla (jos sellainen vielä tulee) lakata enemmän aluslakkaa.

Anteeksi muuten pienestä postaustauosta. Tämä viikko oli yhtä hullunmyllyä. Kahdet kokeet, toiset helpot toiset hyvin vaikeat, valokuvaus ja vielä urheilukisat. En siis millään ehtinyt tekemään kaikkea yhtä aikaa.
Toivottavasti saan pian jotain parempiakin kynsiä postattavaksi :)
Hyvää tulevaa viikonloppua kaikille! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)