maanantai 26. elokuuta 2013

CupCake kynnet :)

Ei synttärikakkua kynsillä vaan CupCakeja! :) Näistä tuli kyllä tosi söpöt, vaikka itse sanonkin. Pinkkiä, violettia ja valkoista yhdistettynä. Blogihan täytti viikko sitten vuoden ja halusin tehdä jonkinlaiset synttärikynnet. Päädyin kuitenkin kakun sijasta CupCakeihin ja kivat näistä ainakin minun mielestä tuli.

                                                                  Pitemmittä puheitta kuviin :)



Pohjana toimi aika vanha Rimmel Londonin tuoksulakka (joo, oli pakko yhdistää näihin vielä ihana tuoksu! :D) Strawberry Fizz. Sitä tuli siis kaksi kerrosta. Vanha lakka kaljuuntui vähän parista kohtaa, mutta uutena oli tosi hyvä. Tämä onkin ollut minulla varmaan jo 3 vuotta. Kuitenkin toinen kerros riitti peittämään suurimmat kaljuuntumat ja lakkaa ei muutenkaan näy kuin kynnen tyvestä niin se ei haitannut.


Pohjan kuivuttua lakkasin CupCakeihin vuuat. Siihen käytin La Femme Beautyn Lilac creamia, joka on muuten todella peittävää. :) Myös levittyy hyvin. Tämä on varmaan parhain omistamani violetti creme. Onneksi myös pullo on iso, niin ei tarvitse heti ostaa uutta. Sikäli kun uutta ei ole. Näitähän ei varmaan enää myydä Seppälöissä? Mitä nyt alelaareista voi pari satunnaista löytää.

Eli lakkasin jokaisen kynnen kärkeen tuota violettia vuuan muotoon. Sen kuivuttua lakkasin koristelusiveltimillä raitoja vuokaan. Ja niistähän ei tullut mitään symmetrisiä. :(  Tarpeeksi kuitenkin minulle. Sen jälkeen aloin hiljalleen dotting toolin avulla töpötellä kermavaahtoa vuuan päälle. Käytössä oli uusi Wet n Wildin French white crème, joka toimi muuten tosi hyvin. Kuivui melko nopsaan ja levittyi tasaiseti kynnelle ja mikä tärkeintä, ei kuplittanut! Toisin kuin Wild & Mild - Snow white.


Tällä kertaa tulee taas kuvat käytetyistä.

Rimmel London - Base & Top Coat
Rimmel London - Strawberry Fizz
La Femme Beauty - Lilac Cream
Golden Rose nail art - 123
Delia art - 32
Wet n Wild - French White Crème
Konad - Top Coat
Cesars - Pikakuivattaja
Dotting tool ja Strasseja

Viimeisenä lisäsin kynsille ''kirsikan'', joka oli siis pinkki strassi. Kaikki eivät menneet ihan oikeaan kohtaan, mutta taas tarpeeksi hyvin minulle. :) Päällyslakkana käytin konadia suojellakseni värien leviämistä ja iltamyöhään, kun olin juuri painumassa pehkuihin oli turvauduttava vielä pikakuivattajaan. Ilman tätä nämä olisivat olleet aamulla ihan karmeassa kunnossa. Kiitos Cesarssin sain suojeltua kynnet kuvien ottoon asti ja pidemmällekin :)


Mitäs tykkäsitte ensimmäisistä CupCake kynsistä? Minä ainakin pidin näistä tooosi paljon :) Nyt on taas saatu hetkeksi pinkkiannostus täyteen. Seuraavana olisi muuten luvassa se hirvein lakkaus ikinä, jolla vain halusin tyhjentää kokeilemattomien laatikon... Huonolla tuloksella.

Arvontaan osallistumisaika on päättynyt! :) Katsotaan saanko voittajan julkaistua huomenna (?)
Olin ajoittanut tämän postauksen klo viiteen, mutta ei näköjään tullut oikeaan aikaan.

6 kommenttia:

  1. Vau, nää on kyllä tosi onnistuneet ja kivan väriset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :D tykkäsin näistä itsekin tosi paljon :)

      Poista
  2. Todellä syötävän söpöt kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D minun teki itsenikin mieli maistaa kun tuoksukin oli niin mansikkainen :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)