keskiviikko 14. elokuuta 2013

Liukuvärjäystä

Nyt nopea postaus liukuvärjätyistä kynsistä. Halusin siis miss selenen lakan pois testaamattomista lakoista ja päätin yhdistää sen toiseen saman sävyiseen lakkaa Hannah Pinktanaan. Päätin sitten tehdä liukuvärin selenen päälle hologlitterlakalla, eli HP:llä.


Ensin kuva pelkästään selenestä. Tämä lakka on siis numeroltaan 147 ja on koostumukseltaan varmaankin pearl. Lakka on melko ohutta ja kynsillä sitä näkyy kolme kerrosta. Kuivui myös melko hitaasti ja ehdinkin jo pilata nämä, niin jouduin lakkaamaan uudestaan kolme kerrosta..


Sitten ryhdyin tuumasta toimeen ja otin meikkisienen töpöttelyyn. Töpöttelin kärjen kahteen kertaan kun en saanut peitettyä muuten tarpeeksi. Nyt se liukuväri näkyy sentään joten kuten. Näitä voisi kaukaa katsottuna luulla ihan yksivärisiksi kynsiksi. No eipä se haittaa, onpahan välillä jotain yksinkertaisempaa. Ja lakkasin tällä kertaa taas kummatkin kädet, kun koristeluna ei ollut sen monimutkaisempaa kuin liukuväri.


Sitten käytettyihin lakkoihin
Lumene - Korjaava aluslakka
Miss selene - 147
Wet n Wild fastdry - Hannah Pinktana
Cesars - Pikakuivattava
Meikkisieni töpöttelyyn.

Käytin päällyslakkana pikakuivattajaa, etten taas pilaisi näitä. Sentään kolmeen kertaan en jaksa samoja kynsiä tehdä. :D
Tuo miss selenen lakka oli muuten aivan uusi kun aloin sillä lakkaamaan ja nyt on melkein puolessa välissä. Niiden minun kuuden kerroksen jälkeen äitikin halusi lakata tällä ja kerroksia tuli lakattua siis kaiken kaikkiaan yhdeksän, kun äidille tuli myös kolme. Onhan tuo pullo aikas pieni ja moneen lakkauskertaan ei taida riittää, mutta ei kyllä hintaakaan tainnut olla kuin kaksi euroa.


Mitäs piditte yhdistelmästä?
Huomenna onkin sitten torstai. Kohta on ensimmäinen kokonainen kouluviikko käyty. Postaustahti näyttääkin pidentyneen, mutta yritän saada mitä pikimmin taas kirjoitettua. Huomenna on aikainen herätys, joten taidankin painua pehkuihin. 
Hyvää keskiviikkoa kaikille! :)

P.s Vautsi, kirjoitin tämän postauksen kymmenessä minuutissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)