keskiviikko 7. elokuuta 2013

Sky High + On The Rocks

Kynsille pääsi (taas vaihteeks) Color Clubia. Kyseessähän oli Sky High ja On The Rocks. Idea tähän lähti siitä, kun muistin etten ollut lakannut Sky Highia vielä kertaakaan kokonaan kynnelle. Olen tehnyt sillä kyllä yhden liukuvärin ja silloin lähti testaamattomista, mutta kokonaan kynnelle en ole sillä vielä lakannut. Sky Highin kaveriksi pääsi toinen Color Clubin lakka, testaamattomista On The Rocks. Luin yhdestä blogista, että tämä hopea lakka on hyvin pigmenttinen ja sopii varmasti leimailuun. Niin kun sen nyt kotiutin, päätin sillä myös sitten leimata. Tässä aikaansaannosta. Laatta oli taas tuttu konadin m65.


Toinen kerta kun leimasin tällä geometrisellä kuviolla. Minun mielestäni tämä on ehkä hieman haastava kuvio. Viime kerrallakin oli hieman ongelmia tämän kanssa. Nytkin jouduin ottamaan aika monta kertaa leiman uudestaan. Lopputulos ei kuitenkaan ollut ihan mitä hain, joten jouduin paikkailemaan lakan omalla siveltimellä vielä pari kohtaa. Toivottavasti leimaa jatkossa paremmin tuo On The Rocks. Ehkä valitsen vähän yksinkertaisemman kuvion seuraavaksi kerraksi.


Leimat tuli läiskättyä vähän minne sattuu, ja mihin näytti paremmin mahtuvan. Niinpä keskisormessa ja nimettömässä kuvio on 'oikein päin' ja pikkusormessa ja etusormessa 'väärin päin'. Vaikka olivatkin vähän epäonnistuneet, pidin näistä kovasti. :) Noh, kun kynsillä on sinistä ja hopeaa, minun on miltei mahdoton olla pitämättä...


Ja varmaankin jo itsestään selvät välineet näytille:
Lumene - Korjaava aluslakka
Color Club - Sky High ja On The Rocks
Konad - Top Coat, stamper, scraper ja m65


Ja vielä jollekin peukkukuva, jos haluaa nähdä. :) Sitä kuvioa on kyllä jatkettu, kun meinaa olla niin leveä peukalo, ettei koko kynnen kuvat enää sovi.

Se oli tänään sitten viiminen lomapäivä. Huomenna alkaa koulu, ja täältä tullaan luokka 9c! :) Enää viimeinen vuosi peruskoulua jäljellä ja sitten alkaa uudet tuulet puhaltamaan, katsotaan nyt miten kaikesta selvitään. Toivottavasti hyvin. :)

Tahdon toivottaa kaikille oikein ihanaa arkeen paluuta ja tietysti niille, joilla loma jatkuu, kivoja lomapäiviä! :)
Seuraavaksi tulossa varmaankin ostospostaus. (:

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)