lauantai 31. elokuuta 2013

Arvontavoitto ja ostoksia

Satuin lueskelemaan yksi päivä aamu linja-autossa blogeja. Muistin osallistuneeni Shinyn arvontaan, jossa oli palkintona 3 IsaDoran Sugar Crush -lakkaa. Sen kummempia miettimättä avasin postauksen arvonnan voittajasta ja aloin lukemaan rivejä. Meinasin nousta seisomaan itsekseni linja-autossa ja kiljumaan, kun tajusin, että siellähän se minun nimeni keikkui voittajana. Osallistuin yhdellä arvalla ja 505:n arvan joukosta minua lykästi ja voitin nuo ihanat sokerilakat. :D Olipas siinä virkistävä tieto aamuun ja jaksoin olla iloinen koko loppupäivän. :)

Torstaina (tai keskiviikkona?) sain postissa nämä ihanat lakat ja pari muutakin ylläriä.


Pink Crush, Turquoise Crush ja Diamond Crush
Erilaisia tarroja ja kynsikuvia (?) pieni pussi hex-glittereitä ja sekalaisia fimoja. :)
Kiitokset vielä Shinylle tuhannesti! Oli niin mahtavaa saada nuo IsaDorat, varsinkin kun normaalisti minulla ei olisi pienintäkään mahdollisuutta ostaa näitä lakkoja. Ovat minun kukkarolleni liian kalliita. Samalla kokoelmaan siis pääsi ensimmäiset tekstuurilakat! Jee :D Kynsillekin asti on jo ensimmäinen päässyt. Nimittäin hopea Diamond Crush. Siitä kirjoittelen sitten myöhemmin.


Tässä vielä lähikuvaa näistä ihanista sokeriglittereistä. :)


Seuraavana esittelen perjantaina ostokset. Kävin siis äidin kanssa Nokialla koulun jälkeen ja käytiin cittarissa, tokmannissa ja lidlissä (jossa muuten taisin olla ensimmäistä kertaa :D). Ensin tokmannista löytyi Casuellen uusi kynsiviila hintaan 4,95 euroa. Minulla on edelleen se vanha Casuellen lasiviila ja toimii vieläkin ihan hyvin. Halusin kuitenkin ostaa uuden, koska näitä ei aina löydy ja lasiviilaksi 5 euroa on tosi hyvä hinta. :)

Sitten ostin Vaselinen huulivoidetta kaksin kappalein, kun olivat eurolla kappale tarjouksessa. Minulla onkin ollut jo tuo aloe vera, mutta hukkasin sen ja halusin ostaa uuden, kun tiesin jo miten hyvän tuntuinen/makuinen se on huulilla. Tekisi mieli levittää sitä koko ajan lisää. :)

Cittarin Seppälästä bongasin seppälän omat Nails matte -kynsilakat ja mukaan lähti (onneksi) vain yksi lakka nimeltään Mint Way. Kerrankin joku mintun värinen lakka. Yleensä on aina sinistä, vihreää tai sinivihreää... Ja tämä oli 3,95e.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Lumenen uusi ripsiväri Cloudberry tarjouksessa 4,99 euroa. Todella hyvä tarjous. Katselin sitten cittarissa tätä ihan samaa ripsaria ja maksoi 18,90e! Kyllä kannatti ostaa tokmannista. 
Olen jotenkin tykästynyt Lumenen ripsiväreihin. Minulla on myös 2 Maybellinen ripsaria, mutta ne eivät toimi (ainakaan minun mielestäni) yhtä hyvin ja vähän paakkuuntuvatkin. Lumenella saan kivasti väriä ja kaarta ripsiin ja lopputulos on vähän siistimmän ja luonnollisemman näköinen, kuin maybellinen ripsareilla.


Siinä oli kaikki sepitykset tällä kertaa. Mitä piditte ostoksista? :)
Ensi viikon pitäisi olla helppo, kun vain muutama oppilas yhdeksänneltä luokalta on koulussa. Suurin osa on tälläkin hetkelle leirikoulussa Kreikan lämmössä. Ehkä hieman harmittaa, mutta olen iloinen jäädessäni Suomeen. Eihän kotia mikään voita! :) (ja parista muustakin syystä ..)

Hyvää lauantai-iltaa kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Kiva et tuli sulle tuo arvontavoitto:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ja joo, se oli kyllä tosi mahtavaa :D

      Poista
  2. Oon ihan unohtanut tulla kommentoimaan tätä! Mutta siis tosi hienoa, että nuo lakat pääsivät hyvään uuteen kotiin ja kiva jos tykkäsit ylläreistäkin <3

    Ne kynsikuvat on vedellä siirrettäviä siirtokuvia (water decals enkuksi). Löytyy ohjeita netistä miten käytetään ja mäkin oon joskus "aikojen alussa" tehnyt jonkun pienen postauksen.http://shiny-nailart.blogspot.fi/2010/10/kynsitatuoinnit-ja-parado.html
    Kutsuin niitä silloin tatuoinneiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se haittaa ja joo kiitos kovasti :D
      Juu kyllä ne taitavat decaleita olla, vaikkei sitä missään luekaan. Takanakin ihan erilaiset ohjeet.

      Poista

Kiitos kommentista! :)