lauantai 17. elokuuta 2013

Glitteroksennus

Otsikosta päätellen lakkasin kynsille glitterlakalla. Testaamattomista lähti siis Golden Rosen Jolly Jewels lakka 115. Tällä lakalla on valkoinen jelly pohja (luulisin) ja siinä on paljon eri värisiä glittereitä. Itse löysin ainakin sinistä, oranssia, vihreää, pinkkiä, keltaista...



Tosi uniikki lakka, ainakin minulle. Tämähän taitaa kyllä olla melkein dupe China Glazen It's A Trap-Ezen kanssa. Luultavasti se taitaa sitten lähteä toivelistalta, kun muutenkin lakkaan glittereillä melko harvoin. Sen verran kallis merkki China minulle vielä on.

Lakkasin tätä kynsille kaksi kerrosta ja taitaa muistuttaa aika paljon glittersandwichia. :) Sivellin on melko kapea, mutta itse sain juuri tuollaista jälkeä aikaan. En nimittäin siistinyt yhtään kynsinauhoja tai lakkauksen reunoja.


Ensi kerralla, kun tällä lakkaan, voisin laittaa vaikka pari kerrosta valkoista lakkaa alle ja siihen päälle tämän glitterin. Silloin ei tulisi tuota kerros-efektiä (juu, keksin nimityksen juuri äsken) mikä näkyy sandwicheissa. Näin glitterit eivät peity ja kaikki vain kimaltaa. 


Näissä kuvissa ei ole päällyslakkaa, mutta laitoin tähän päälle matta-päällyslakan, kun halusin nähdä miltä se näyttää. Ja olihan se tosi kivan näköinen :) Siitä en kuitenkaan ehtinyt ottaa kuvia kun lakkaus alkoi lohkeilla ja niinpä otin kynnet aika pian pois. --> Oli muuten yhtä tuskaa -.-

Seuraavana näkyy kynsillä taas glitteriä, mutta vähän eri väreissä. Siitä lisää myöhemmin. Kohta blogi täyttää vuoden ja silloin tulossa pientä ylläriä... :) 

Hyvää viikonloppua kaikille! :) Mitäpäs piditte Jollystä?


2 kommenttia:

  1. Minä kun luulin jo omistavani ja tilanneeni haluamani Jollyt mutta kyllä tää ilmeisesti pitää vielä listalle lisätä. :)

    P.S Kuvavarmennus on tosi vaikea, jätän yleensä kommentoimatta jos toi kuvavarmennus on käytössö, se on rasittava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi mielenkiintoinen lakka :D mutta kamala poistaa..

      Mistäköhän sen kuvavarmennuksen saisi sitten pois? :)
      Kiitos kommentista! (:

      Poista

Kiitos kommentista! :)