perjantai 23. elokuuta 2013

Glowstick + Chalk Dust

Kynsille pääsi tällä kertaa testaamattomien Glowstick. Tämä on ihana kirkkaan vihreä lakka kultaisella shimmerillä. :) Tästä tuli heittämällä yksi lemppari vihreistäni. Lakkasin tällä saman tien myös varpaankynnet, mutta sentään niistä en ottanut kuvia.

 Lakkasin tätä Wet n Wildin Fergie lakkaa kaksi kerrosta ja levittyvyys ja kuivumisnopeus oli täydellisiä. Koristeeksi laitoin kaikkien kynsien päälle varmaan kaikille tuttua glitterlakkaa Maybelline New Yorkin Chalk Dustia.


Tämä onkin ainoa auringossa otettu kuva. Tein kynnet aika myöhään ja ehdin vielä viimeisiin illan auringonsäteisiin kynsien kanssa. Harmi vain, että glittereitä tuli niin paljon, ettei glowstick pääse oikeuksiinsa tuolta alta. Ensi kerralla teen pienemmät koristelut.


Ja tässä näkyy sitten peukkukin ja kuva on otettu varjossa. Myös tuo Chalk Dust on uusi rakkauslakkani. Ihana mustavalko-glitter hössäkkä. :D


Sitten vielä käytetyt lakat, jos joku niitä vielä halusi katsoa.

Rimmel - Base & Top Coat
Wet n Wild Fergie - Glowstick
Maybelline New York - Glowstick
Cesars- Pikakuivattaja

Ja päällyslakkana käytin tosiaan pikakuivattavaa, vaikka tuo fergie kuivuikin nopeasti. Koska en halunnut, että mikään pilaa näitä kynsiä. Vaihdoin myös aluslakan välillä tähän Rimmeliin, kun alkaa nuo Lumenet olla ohentamisvaiheessa. Myöskään sivellin ei kohta yllä enää lakkaan...


Arvonta on saanut paljon osallistujia ja myös uusia lukijoita on tupsahdellut sieltä täältä. :) Kiitän kaikkia osallistumisesta ja yritän jatkossa postata vähän lyhyemmällä aikavälillä. Nyt on taas ollut kaikenlaista puuhaa ja muuta tekemistä, niin aina ei vain ehdi. Kommentteihin kyllä ehdin vastaamaan kännykällä.


Kiitos myös kaikille, jotka laittoivat palautetta blogista. Yritän saada sen kuvavarmennuksen kommentoinnin yhteydestä pois. Ellei se siis jo ole pois? En tiedä. Voisiko joku sitten sanoa onko se lähtenyt, koska minulle se ei muutenkaan näy..

Lisäsin blogiin tunnisteet ja muokkasin vähän kokoja sun muuta. Ehkä saan tänne vielä kolmannen bannerinkin jossain välissä. Katsotaan nyt. :)

Nyt toivotan hyvää viikonloppua kaikille ja arvontaan on aikaa osallistua vielä maanantaihin saakka.
Maanantaina arvonta päättyy klo 17.00. Julkaisen voittajan varmaankin tiistaina tai keskiviikkona. :)

4 kommenttia:

  1. Onpas pirtsakka yhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykästyin tähän itse juuri sen takia :)

      Poista
  2. Sulla o kyllä täydelliset kynnet!!!:) Minkä ikäinen olet?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)