sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sinivihreää ja siirtokuvia

Käyttämättömistä lakoista lähti kynsille tällä kertaa Sally Hansenin lakka nimeltään Scarab. Tämä on ihana sinivihreä duochrome. Valitettavasti se duochrome-efekti ei näkynyt kovin hyvin.

 En keksinyt tähän sen ihmeellisempiä koristeluja, mutta kun näin viimeisten ruusu-siirtokuvien lojuvan laatikon pohjalla, päätin ottaa ne käyttöön, kun en uskaltanut pilata näin kaunista lakkaa tuherruksillani.


Tässä Scarabia kaksi kerrosta. Kuva on otettu luonnonvalossa ja on se kyllä niin kaunis lakka. :) Tykkäsin muuten tuosta siveltimestä. Juuri sopivan paksuinen ja pituinen. Tämä onkin ensimmäinen Sally Hansenin lakkani. Yleensä olen kiertänyt Sallyt kaukaa kaupassa komean hintansa takia, mutta nähtyäni näitä lustre shine -kokoelman lakkoja, tiesin haluavani ainakin Scarabin itselleni upean värinsä takia. Himoitsen ehkä vielä saman kokoelman Lava -lakkaa, mutten taida raaskia sitä kotiuttaa.


Tässä kuvassa ovatkin jo siirtokuvat. Ja joo olihan nämä tosi kauniit, mutta jotenkin tylsistyttivät minut kuoliaaksi... Ajattelin sitten vielä lisätä valkoisia pisteitä sinne sun tänne, mutta totesin olevani liian huono tähän luovaan työskentelyyn ja jätin ne sitten pois. Meneehän ne kynnet nyt noinkin. Taisin olla näillä kaksi päivää ja sitten lähtivät vaihtoon. 

Näiden kynsien jälkeen tein varmaan karmeimman väriyhdistelyn ikinä. Yök. Siitä kirjoitan varmaankin arvonnan jälkeen sitten...


Ja tässä kuvassa näkyy peukkukin. Nuo olivat viimeiset ruusu-siirtokuvani. Saisinpa joskus ostettua uusia. Ainoat siirtokuvat, mitä minulla on vielä jäljellä ovat myöskin kukkia, mutta paljon tylsempiä kuin nämä ruusut, joita oli kahden värisiä.

Tällä kertaa en ottanut kuvia käytetyistä lakoista, mutta aluslakkana käytin Rimmel Londonin Base & Top Coatia, 2 kerrosta Scarabia ja päällä Cesarssin Pikakuivattajaa. Siirtokuvista en edes olisi saanut kuvaa kun loppuivat.

Mitäs piditte näistä kynsistä? Oliko Scarab teidän mieleenne? :)

Vielä muuten tämä päivä osallistua arvontaan ja se päättyykin huomenna klo 17.00!
Ja ne, jotka eivät ole vielä linkanneet mainosta, (enkä tiedä kyseisen blogin osoitetta) menettävät ylimääräisen arpansa, jos eivät ehdi linkkaamaan ennen arvonnan päättymistä.
Tulikohan selitettyä taas tarpeeksi sekavasti :) ?

P.s Onko kommenttien kuvavarmennus jo poistunut?

6 kommenttia:

  1. Testikommentti, on poistunut kuvavarmennus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, eipähän tarvitse enää siitäkään huolehtia :)

      Poista
  2. Upean värinen tuo Sally Hansenin lakka! Ja kivat siirtokuvat :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä Scarab siirtokuvineen miellyttää ainakin mun silmää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan ne kyllä ihan kivat. :) Täytyy myöntää :D Saisi joskus ostettua vielä sen Lava'nkin :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)