sunnuntai 11. elokuuta 2013

Uusia vaatteita ja lakkoja

Viime aikoina on tullut käytyä vähän kaupoilla ja olen ostanut muutaman kynsilakan lisäksi vaatteita ja vähän koulujuttuja. Uusia kyniä, pyyhekumeja, teroittimen jne.

 Ensin varmaan kiinnostaa ne lakat. :)



Tässä on kyllä vähän muutakin. Eli kävin Nokian K-citymarketissa ja mukaan lähti Seppälästä mustaharmaa-raidallinen toppi ja valkoinen Wet n Wild'in lakka French White Crème. Cittarista ostin tuommoisen mustavalko-raidallisen t-paidan ja smashia. Minulla on nyt tämä raitakausi meneillään. :') En kyllä tiedä miksi, haluan vain pukeutua kaikkeen raidalliseen.


Toinen lakka cittarista lähti myös mukaan. Nimittän himotuslistan Sally Hansen - Lustre shine kokoelman Scarab. Ihana sinivihreä duochrome. :) Vielä kun saisi tämän kynsille. Ei ohittanut kalleimman lakan titteliä. Sitä pitää tällä hetkellä Essien - Sugar Daddy, kun maksoi vähän päälle 10 euroa. Tämä oli 9,90, eli erittäin kallis hinta minulle...




Pyysin äitiä yksi päivä käymään S-marketissa töiden jälkeen, josko siellä olisi X-tran kynsilakanpoistoainetta, ja olihan siellä. Kotiin lähti sitten kaksi kappaletta, kun nämähän ovat aina loppu kaupoista... Huomasin muuten uuden ulkonäön pulloissa. Vasemman puoleinen pullo on vanha ja oikeanpuolimmaiset ovat uudet pullot. Onko näitä jo muualla näkynyt vai olenko viimeinen, joka tajusi etikettien vaihtuneen? :D



Toisella kerralla cittarista lähti mukaan kivan kesäiset kiilakorot. Olivat tarjouksessa ja puoleen hintaan :)


Uutta takkia metsästelinkin jo vähän aikaa. Onneksi sentään löytyi, kun alkaa jo olla viileämpää ja koulumatkoilla on hyvä olla takki päällä, kun aina välillä sade yllättää. Tämä Skilan takki oli 20 euroa.


Seppälästä lähti samalla reissulla mukaan tuo harmaa neulepusero ja melko pitkä valkoinen toppi. Tuossa neulepuserossa on kivat halkiot kummassakin reunassa. :)


Toiseksi viimeisenä lomapäivänä lähdettiin kaverin kanssa junalla Tampereelle. Koskikeskuksessa tuli syötyä Golden Raxissa ja katsastettua monet kaupat. :) Oli tosi kiva päivä. Täytyy ottaa joskus uusiksi. Mukaan sieltä lähti Seppälästä tuo neonkeltainen (valaistus oli huono ja paita näyttää vain keltaiselta, vaikka onkin neon) t-paita. Tätä olin jo aiemmin katsellut Nokialla, mutten raaskinut ostaa. Nyt se sitten lähti kotia kohti. :)


Ja seuraavanlaiset lakat lähti myös mukaan:
Wet n Wild - Fergie Glowstick
Golden Rose - Jolly Jewels 101 ja 115
Jolly Jewelssejä olen pitkään etsiskellyt, mutta eihän niitä kaikkiin Seppälöihin tullutkaan ja silloin kun pääsin johonkin kauppaan, missä niitä piti olla, olivat jo loppuneet tai jäljellä olivat tylsimmät lakat.
Tällä kertaa onnisti ja löysin heti kaksi toivelistankin lakkaa. 101 oli viimeinen laatuaan ja sen kaappasin äkkiä mukaan. Tämä onkin sitten ensimmäinen flakies-lakkani. 115 oli toinen himotus ja sekin piti kotiuttaa.

Hetken siinä kynsilakkahyllyä vielä kierreltyäni silmiin osui Wettiksen Fergie lakat. Melkein kuuden euron hinnoin raaskin kotiuttaa vain ihanimman vihreän sävyn, Glowstickin. :) Tämä on kyllä unelmavihreä. Taustalla onkin sitten uudet vanulaput, jotka ostin Kicksistä. Nykyiset vanulappuni ovat ihan tolkuttomia nukkaamaan, toivottavasti nämä olisivat parempia.


Viimeinen kuva onkin sitten farkuista, jotka lähti mukaan Ginatricotista noin kahdenkympin hintaan. Ihan perus tummat ja vielä uusi vyö H&M'stä.

Mitäs piditte ostoksista? Ehdinkin jo lakkaamaan varpaat tuolla Glowstickillä. Ja on se kyllä upea! :D Katsotaan, koska saan seuraavan postauksen tulemaan. Nyt vähän pitenee nää postausvälit kun koulut sun muut alkoi...

Hyvää sunnuntaita kaikille! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)