tiistai 3. syyskuuta 2013

Edge of Our Dreams

Niin kuin jo viimeksi mainitsinkin, niin kynsille pääsi ihka ensimmäinen tekstuurilakkani (kirjotetaanko se yhteen?) Diamond Crush. Ihana hopeinen tekstuuri glitterillä. :) Rakastuin heti kun lakka levittyi hyvin, sivellin oli juuri sopivan leveä ja peitti kahdella kerroksella! Näistä tekstuureista tais tulla mun juttu. Ehkä kuivuminen ois voinu olla hieman nopeampaa, mutta tuon ihanan pinnan ansiosta jaksaa kyllä odottaa. :)


Siinä se ihanuus sitten on.  <3 Tarvitsen tämmöisiä lisää. Harmi vaan, kun ei ole rahaa mihinkään ylimääräiseen. Täytyy nyt pärjätä hetken näillä kolmella, mitkä jo omistan. :) Annoin kyllä kavereille kaksipymppiä, kun olivat menossa Kreikkaan leirikouluun, mutta saapa nähdä löytävätkö sieltä mitään lakkoja. Saapuvat Suomeen vasta lauantaina. :)


Oli vähän vaikeaa keksiä tähän mitään koristeluja. Mieluummin en olisi edes koristellut tätä, mutta sentään jotain piti laittaa. Päätin sitten ottaa Shinyn lähettämät tarratkin käyttöön. Ihanan näköisiä ja näyttivät sopivan hyvin tuon hopean kanssa. :) Harmi vain, kun tekstuureihin ei voi laittaa päällyslakkaa, tai muuten pinta menee pilalle -> muuttuu normaaliksi ja kiiltäväpintaiseksi.


Kun päällyslakkaa ei voinut laittaa, niin tarrat kestivät kynsillä ehkä tunnin ja alkoivat liukua pois kynneltä. :( Harmi, kun muuten kynnet oli niin ihanan näköiset. Lakkasin jopa molemmat kädet, mutta niistä ei tullut niin hyvää kuvaa, että olisin tänne laittanut. :)

Tykkäsin silti pelkästä tekstuuristakin kynsillä ja olinkin näillä varmaan kolme päivää. Näiden kynsien jälkeen oli pakko lakata jotain vähän haastavampaa ja otin käsinkoristelukamppeet esiin. Lopputuloksen näette sitten myöhemmin. :)


Lakoista en ottanut kuvia, kun en käyttänyt muuta, kuin tuttua Rimmelin aluslakkaa ja sitten kaksi kerrosta tätä IsaDoraa. Vielä päälle ne tarrat. :)

No mitäs piditte näistä? Minusta yksinkertaista, mutta kaunista :) Tuo tekstuuri vielä kruunaa kaiken.

Jos joku ihmettelee otsikkoa, niin tämä koko päivä on ollut kuin jotain ihanaa unta. Ensin ihan mahtava koulupäivä ja sen jälkeen mentiin kavereiden kanssa syömään mättöä. :) Kotona ihan normaalia, mutta sitten mentiin kaverin kanssa ratsastamaan ja menin ilman satulaa ja hypittiinkin vähän, vaikka hevoset ei ole siihen tottuneet, silti kaikki meni hyvin ja tuntui, että nehän jopa osaavat hypätä! :)

Loppuun vielä pakko linkittää yksi biisi Reckless Lovelta. Löytyy siis tuosta linkistä Spotify'stä. Kappale nimeltään Edge of Our Dreams. Sopi vain niin tähän päivään, niin oli pakko linkittää tännekin, vaikken yleensä laita. Kuuntelee kuka tykkää :)

Oikein ihanaa tiistaita kaikille! :D Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä päivä. :)

2 kommenttia:

  1. Hienosti sopi kyllä nuo tarrat näihin, mutta harmi että eivät sitten pysyneet pidempään kiinni! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tosiaankin sopivat! :D Varmaan tuon tekstuuripinnan takia eivät sitten pysyneet... :( Ja päällyslakkaakaan en voinut laittaa :( Tykkäsin silti vaikka vain hetken pysyivät :))

      Poista

Kiitos kommentista! :)