keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Oikeat kynnet

Joo eli teen tähän vain nopean postauksen. Laita kuvan kynsistä ilman lakkaa, ja näytän miten paljon ne lyheni kun leikkasin ne.

Kuvat on sitten otettu huonommalla kameralla. Ei saa torua!


                                 Tässä pitkät kynteni ilman mitään lakkaa. Ja sisävalaistus.


Tässä sitten viilauksen ja leikkaamisen jälkeen. Myös ilman lakkaa ja sisävalaistus.
 
Kynteni eivät ole ollenkaan kellertävät, mihin olen hyvin tyytyväinen. Normaalisti aktiivisesti lakkaavilla kynnet värjäytyvät keltaisiksi, vaikka käyttäisikin kunnollista aluslakkaa. Jostain syystä minun kynteni eivät värjäänny. Hyvä niin. Toki eivät minun kynteni ihan immuunitkaan ole. Muutaman kerran kynnet ovat olleet läpikotaisin keltaiset ja siitä seurasi n. kahden viikon lakkaamistauko. Sitten kun kynnet taas olivat normaalit, niin vaihdoin parempaan aluslakkaan ja sillä hyvä (:
 
Kannattaa aina joskus pitää lakkaamisesta taukoja, vaikkakin sitten vain pariksi kolmeksi päiväksi, niin sekin varmasti ehkäisee kellastumiselta.
 
Sitten vielä muutama kuva pituuserosta.
 
                                                            
                                                                           Lyhyet.
 
 
Pitkät. Varmaankin pisimmät kynnet mitä minulla aikoihin ollut. Mutta kuvasta jo näkyykin että oli korkea aika lyhentää. Kun tuo nimetön on lohjennnut. (Samoin myös muut paitsi keskisormi, niitä ei vain huomaa niin helposti).
 
 
Mitäs tykkäsitte ''aidoista'' kynsistäni? Seuraava lakkaus onkin sitten automaattisesti lyhyempi. Pidättekö te välillä kynsiä ilman lakkaa? Tuntuuko se tyhmältä? (':

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)