perjantai 21. joulukuuta 2012

Joululahjakynnet

Taas on ollut kaikenlaisia joulukiireitä, enkä ole ehtinyt postaamaan. Päädyin jälleen kerran flormarilla lakkaamaan. Ja vuorossa oli DC04, jolla lakkasin 2 kerrosta. Yksikin peitti jo kivasti, mutta laitoin varmuuden vuoksi toisen. Tältä siis 2 kerrosta näyttää. Sisävalaistuksessa otettu kuva.




Ja inspiroiduin Sonnelan kynsistä, joihin tosin lisäsin rusetit. Ja en tehnyt tarroilla, vaan koristelulakoilla. Halusin pientä kimalletta kuitenkin, joten laitoin flormarin U07:ää kaikkiin kynsiin vähän jouluista tunnelmaa antamaan. Kun sain jo kultaiseksi kynnet, halusin sitten nauhojenkin olevan kultaiset. Valitettavasti minulla ei ole kultaista koristelulakkaa, joten jouduin sitten kaverilta lainaamaan... Kiitos!

En toki halunnut kaikkiin kynsiin ihan samanlaista lakkausta, joten tällä kertaa jätin keskisormen (nimettömän sijaan) hieman erilaiseksi. Laitoin nimittäin kullan sijasta hopeaa ja sitten vielä punaiset strassit koristamaan ja päällyslakka. Tässä tulos.


Sainpa ainakin yhdet jouluiset kynnet niiden kuusi -kynsien lisäksi tehtyä. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Tuo hopea koristelulakka oli jo niin pohjamudissa, että eikös jo olisi aika saada uusi. Kultainen koristelulakka tulisi myöskin tarpeeseen. Kannattaa todellakin kokeilla tätä lakkausta, jos on yhtään joulumieltä ja innostusta lakata kynsiä. Ja jos pysyy sivellin suorassa... muuten voi tulla aika suttuista jälkeä.

Näitä välineitä ja lakkoja käytin.


Rimmel - Base & Top coat, Flormar - DC04 ja U07, Delia No.1 - ?, Delia art - 15 ja 9, Lumene - Alus- ja päällyslakka, Mavala - Minute quick-finish ja strassit.


Tuosta Delia No.1:n lakasta on lähtenyt tarra, joten en tiedä mikä lakka on kyseessä.

Joku varmaan ihmettelee miksi käytän noin montaa kirkasta lakkaa yksiin kynsiin. Itseasiassa en käytä kuin alus- ja päällyslakkaa. Eli tuota Rimmelin ja Mavalan. Tuo Lumenen lakka oli vain siihen strassien liimaamiseen. On jo sen verran paksua, että kuplittaa lakatessa, ja liimaamiseen näyttää soveltuvan niin hyvin. Joten miksipä heittää puoli pullollista lakkaa roskiin, vaikka se vain soveltuukin liimaamiseen ? Ja vieläpä hyvin: yksikään strassi ei ole vielä lähtenyt irti (ellen ole itse sitä repinyt) tällä lakalla liimattuna.

Laitan sitten vielä kuvia. Kaikki sisävalaistuksessa. Koulupäivät ovat olleet niin pitkiä, että hädin tuskin ehdin ulos kun jo tulee pimeää. Toivottavasti joululoman myötä saisin myös luonnonvalossa otettuja kuvia.


No mitäs tykkäsitte kynsistä? Aiotteko itsekin kokeilla tätä? Alhaalla vielä kuva lahjoista, jotka paketoin tänään. Kavereille vähän joulumieltä (: Nyt sitten kaikille lukijoille (jos niitä suinkin on), joilla on joululomat alkaneet, niin oikein rauhallista ja riehakasta joulun viettoa! Nauttikaa lomasta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)