sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Sauli-kynnet

Otsikolla en siis tarkoita Suomen presidenttiä, vaan aamutossuja! :D Sain tässä muutama viikko sitten pieneksi jääneiden reinojen tilalle uudet saulit. Maksoi vaivaiset 15 euroa. Muut värit olivat vähän tummia, enkä halunnut pinkkejä niin otin sitten lilat.


Joo tuo lattia ei sitten oikeasti ole tuon värinen -.- Tuo valo vain vääristää niin paljon.


Ja tämmöiset sain sitten aikaan. En omista punaista koristelulakkaa, joten jätin punaisen vähemmälle ja laitoin enemmän valkoista. Käytin myös tumman lilaa koristelulakkaa, vaikka se ei niin peittävää ollutkaan. Oli miten oli, minusta nämä ovat hienot kynnet ja ihan omasta päästäni keksin idean näihin. Onhan tämmöisiä varmaan muuallakin, mutta mallia en katsonut mistään muusta, kuin itse kengästä. Kuva otettu salamalla.


Ja näihin kynsiin käytin ihan perus teippiä, Rimmelin Base & Top coat, Flormarin N009, Mini coloraman Candy apple, Art clubin valkoinen, Golden rosen nail art 123  ja Wet n Wildin Clear nail protector.

Aluslakan ja pohjalakan kuivumisen jälkeen laitoin teipin avulla tuon coloraman punaisen raidan. Sitten vain viivoja vetelemään, päällyslakka ja valmis. Tuo oli minusta todella yksinkertaista. Laitan sitten vielä kuvia. Ensimmäinen salamalla, toinen sisävalaistuksessa.


Äitini osti tämän flormarin ja toisenkin neon-kokoelman lakan. Tämä siis pois testaamattomista coloraman lisäksi.


Jos kiinnostaa, ostolakko rikkui jo (: Siitä lisää seuraavassa postauksessa. Ja näytän samalla kaikki ostokset + ne mitä äiti on ostanut.

Mitä tykkäsitte ideasta? Oletteko itse tehneet samanlaisia kynsiä? Mistä te saatte inspiraatiota?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)