torstai 13. joulukuuta 2012

Voileipää

Eli sandwich:ta taa kehiin! :D Keltaisen sijaan värinä on nyt pinkki ja Flormarilla mennään. Testaamattomista siis poissa nyt N013 ja H&M:n Spark me up. Onhan tuon Spark me up:n glitterit aika pieniä, mutta vaihtelu virkistää.


Tässä on sitten salamalla otettu kuva ja voin vakuuttaa, että luonnossa kynnet ovat paaaljon kauniimmat. En saanut näistä ollenkaan hyvää kuvaa. Tai ainakaan sellaista, mikä vastaa todellisuutta paremmin.

Lakat, joita käytin.


Rimmelín Base & Top coat, Flormarin N013 ja H&M - Spark me up.

Aluslakan jälkeen ihan normisti laitoin pohjalakkana tuota flormaria ja sitten Spark me up:a siihen väliin, että tulee voileipä. Sitten taas flormarila ja valmis. Ei voisi olla sen helpompaa. Täytyy vain valita pohjalakka siten, että on tarpeeksi ohutta, ettei peitä glitteriä ihan peittoon kun laittaa vielä glitterien päälle samaa lakkaa. Taisi tähän voileipään olla ehkä liian peittävää tuo flormar... mutta olin tyytyväinen lopputulokseen. Päällyslakkaa en jaksanut laittaa.


Tässä salamalla otettu kuva ennen voileivän viimeistä kerrosta. Eli spark me up:han se siellä kimaltelee! Ehti jo päivän aikana vähän lohjeta, mutta en viitsinut korjata.


Sellaista tällä kertaa. Mitäs tykkäsitte? Onko voileivät teidän mieleenne?
Minkäs väristä voileipää seuraavaksi? Seuraavaksi varmaan sitten jotain jouluista... Jos nyt ehtisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)