maanantai 10. joulukuuta 2012

6 viikkoa ja päivä

Nyt siis siihen ostolakkoon. Se kesti 6 viikkoa ja yhden päivän verran. Sinä aikana en ostanut mitään enkä käyttänyt killinkiäkään lakkoihin. Oon aika ylpee itestäni (: Se on jo puolitoista kuukautta! Enkä uskonut kestäväni viikkoakaan. Mutta sitten kun se rikkui, niin rikkui kunnolla... 4 lakkaa ja yksi strassihyrrä :D + äidin ostamia lakkoja myös 4. Ostolakon aikana kuitenkin sain yhteensä 14 lakkaa testattua/lakattua, edes jossain määrin kynsille (: Hitaasti, mutta varmasti.

Sitten kuvat niistä uutukaisista. Ensin omilla rahoilla ostetut.


Tässä isoimmat syypäät ostolakon hajoamiseen: Flormar - DC01 ja DC04.
Seppälästä nämä 3,95 e kipale.


Yes Love - L06 ja 631.
Ihania glitterkimppuja. Tämmöisiä minulla ei vielä olekaan. L06 perus violetti glitterlakka, jossa kultaisia ja sinisiä hex-glittereitä. 631:ssa on kirkas pohja ja siinä sekalaisen värisiä hexejä.
Nämä olivat kumpainenkin 2 euroa. Ja kirpputorilta ostin nämä.


                                           Sekalaisia strasseja 2,50 euroa kirpputorilta.

Sitten ne äidin ostamat. Nämä ovat kaikki Tokmannilta.


Flormarin neon kokoelman: N009 ja N013. Tuon violetin näittekin jo niissä sauli-kynsissä. Ei ole neon vaan creme, mutta ei haittaa yhtään. Minulla ei olekaan vielä juuri tämän väristä cremeä. Tuo toinen taitaa olla neon. Siitä lisää seuraavissa kynsissä. Nämä olivat siis 2 euroa myös, vaikka 3 kpl olisikin saanut viidellä eurolla.


Coral Proslik - 503 ja 506. Nämäkin semmoisia glittereitä että. Ja niitähän minä käytänkin niin paljon... No tämmöisiä minulla ei kyllä ole. Pinkkiä perus hileglitteriä ja hopeita pienehköjä hexejä ja sininen vastaavanlainen. Nämä taisivat olla 2,50 euroa kpl.

Testaamattomien väkertäminen jatkuu vaikka ostolakko loppuikin. Ensi postauksessa luultavasti sitten taas sandwichia vaihteeksi (:

No mitäs tykkäsitte? Onko joukossa lemppareita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)