torstai 6. joulukuuta 2012

Suomi-kynnet

Suomi on nyt 95 vuotta ollut itsenäinen. Sen kunniaksi tein Suomi-kynnet tänään ja kuvatkin on kaikki ihan päivänvalossa otettuja. Nyt toivotan kaikille lukijoille hyvää itsenäisyyspäivää! :D

Tässä nyt sitten ne kynnet.

 
Ja alhaalla tarvikkeet ja lakat, joita käytin.

 
Rimmel - Base & Top coat, Wild & Mild - Polarbear, Golden rose matte - 10, Art club valkoinen ja Mavalan Minute quick-finish ja nimettömään laitoin suomenlipun strasseilla.
 
Tykkäsin tosi paljon tästä sinivalkoisesta yhdistelmästä. Ja onhan tämä tuplaten hienompi lakkaus kuin viime vuonna. Näytän nyt kuitenkin sen surkean viime vuotisen itsenäisyyspävän lakkauksen.
 

Idea oli tosi hyvä, ainakin omasta mielestäni kun nämä tein. Eli manikyyrissä tuo Suomen lippu. Ja toteutuskin sujui melko hyvin siihen nähden kuinka vähän olin tuolloin koristellut kynsiä. Mutta sitten se kynsien yli menneiden lakkojen siivoaminen onkin taas ihan eri juttu. En pitänyt tuolloin blogia ja en siis välittänyt niin paljoa millainen lopputulos olisi. Ihan hyvät nämä kuitenkin ovat.

Sitten nykyisiin kynsiin taas.


Testaamattomista lähti taas lakka. Jee! Meinaan tuo Golden rosen matte. Sopi juuri tähän teemaan tuo väri. Ongelmana oli vain se, että miten saisin tarpeeksi ohuen ristin? Onneksi sivellin oli juuri ja juuri sopivan kokoinen ja vakaalla kädellä sain melko hyvää jälkeä aikaan. Toki korjasin osan kynsistä tuolla Art clubilla.


Ja sitten vain asettelemaan strassti ja päällyslakka niin sillä hyvä! Tykkäsin tuosta mattesta, sillä se peitti juuri tarpeeksi siniristiin. Ja pientä shimmeriäkin vilahti. Aluslakkana käytän tällä hetkellä taas vaihteeksi tuota rimmelin lakkaa. Se Lumene alkoi jo vähän kuplittaa ja nyt siitäkin ongelmasta päästiin kun äitini otti sen käyttöönsä. Sitten vielä pari kuvaa.

 
                                    Tuossa näkyy hieman sitä shimmeriä. Salamalla otettu.

 
 
Mitäs tykkäsitte kynsistä? Teittekö tekin itsenäisyyskynsiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)