sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Glitteriä kerrakseen

Eli tarkoituksena oli tehdä jouluinen lakkaus tällä kertaa, mutta en keksinyt mitään jouluista tuon sinisen flormarin kanssa (jota halusin välttämättä kokeilla) kuin kuusen. Toivottavasti seuraavissa kynsissä olisi hieman enemmän sitä joulun tuntua. Tämä lakkaus on niin kylmä. En pidä niin paljoa lämpimistä sävyistä kuin kylmistä. Jospa nyt se ensi lakkaus olisi kuitenkin enemmän lämmin.


Tuossa siis ne kynnet jotka sain aikaan. Olin jo ehtinyt laittaa tuota flormaria kaikille kynsille, kun päässäni alkoi lyödä tyhjää. Laitoin sitten pitkän harkinnan jälkeen glitteriä ja nuo kuuset nimettömään ja peukaloon. Lisäsin muihin kynsiin vielä siitä uudesta hyrrästä pinkit tähtistrassit.


Tältä kynnet näytti kahden flormarin kerroksen jälkeen. Tämän päälle sitten Wild & Mildin Ghostia. Color clubilla tuli sitten tehtyä nuo vihreät kuuset ja  Delia art hopeisella koristelulakalla vielä tuohon kuuseen ''koristenauhat''.

Näitä minä siis käytin.


Rimmel - Base & Top coat, Flormar - U25, Wild & Mild - Ghost, Color club - Perfect Mol-ten, Delia art - 9, Mavala - Minute quick-finish, appelsiinipuutikku ja 2 strassihyrrää.


Tykkäsin näistä paljon. Ovathan siniset. Tämä on aika glittermäinen lakkaus ja paljon kimalletta ja strasseja. En yleensä tykkää kauhean täyteen tungetuista tai liian kimalteisista kynsistä, mutta nämä menivät vielä läpi, vaikka siinä rajoilla olivatkin.



Tässä kuvassa tuo kuusi varmaankin näkyy parhaiten. Mitäs tykkäsitte kynsistä? Oliko liikaa kimalletta vai sopivasti? Ehdottakaa jotain jouluisia kynsiä! Mulla lyö pää aika tyhjää nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)