torstai 27. joulukuuta 2012

Eka Ruffian

Joulukynsistä sain jo tarpeekseni, vaikka teinkin niitä vain kahdet. Niitä näki kuitenkin niin paljon muissa blogeissa, että alkoivat jo tulla korvista ulos. Päätin siis väkertää kynsille tällä kertaa ensimmäisen Ruffianin manikyyrin. Käytin Golden Rosen matte -lakkaa ja (taas) Flormaria.


Tällaista sain aikaan.



Ruffian manikyyri on siis sellainen (jos joku nyt ei tiennyt), että ensin laitetaan pohjalakka, mieluiten melko vaalea. Ja sen päälle yritetään mahdollisimman tasaisesti saada tummempi lakka melkein koko kynnelle. Vain pieni osa alempaa/vaaleampaa lakkaa jätetään aivan kynnen rajaan. Varmaankin nimettömässä sormessa on parhain malli juuri tähän muotoon. Sellainen pyöreä.

Kuva on otettu sisävalastuksessa.

Käytin alempana lakkana Flormarin DC01. Ja tuossa alhaalla näkyy varmaan parhaiten tuo duochrome-efekti.


Salamalla otettu kuva. Tuollainen ihana hempeän vaalenapunainen sävy. Hieman kellertävää reunoilla.



               Ja tämä sisävalaistuksessa. Lakka on kynnellä ja pullossa kokonaan kultainen.


Tuossa kynnet salamalla otetussa kuvassa pari päivää sitten, kun nämä tein ja alhaalla tänään otettu kuva.


Eivät ole paljon kuluneet nuo lakat kynsiltä. En huomaa juuri mitään muutosta. Jos kuitenkin tarkkaan katsoo, niin kärjissä on pienet kulumat. En tiedä johtuuko tämä hyvä ''pito'' päällyslakasta vaiko vain siitä, että Golden Rosen matte -lakat kestävät näin hyvin?

Käytin näihin seuraavanlaisia lakkoja.



Rimmel - Top & Base coat, Flormar - DC01, Golden Rose matte velvet - 103 ja Wet n Wild - Clear nail protector.

En ole kovin paljon tuon Wet n Wildin päällyslakkaa käyttänyt, kun se levittää lakkauksen niin helposti. Nyt en ollut kuitenkaan taiteillut mitään mikä voisi suttaantua. Niin uskalsin laittaa rutkasti tätä lakkauksen päälle. Ja olen tyytyväinen lopputulokseen.
  Jos ei oteta huomioon, että lakka levittää leimaukset ja koristelut, niin tämä on kelpo päällyslakka. Varsinkin jos se todellakin sai aikaan tuon lakan kestävyyden. Sopii siis niille, jotka eivät tee kummoisia koristeluja, vaan pitävät mieluummin yksivärisiä kynsiä pidemmän aikaa ;) Vain pieni miinus lakan kuivumisnopeudesta.



Mitäs tykkäsitte kynsistä? Oletteko itse testanneet Ruffiania aiemmin? Tänään kävin ostoksilla ja niistä kerron lisää varmaankin seuraavassa postauksessa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)