tiistai 25. joulukuuta 2012

Joululahjat

Ajattelin laittaa tänne postauksen niistä lahjoista, jotka sain. Eikä haittaa yhtään, vaikka en saanutkaan paljon niitä lahjoja, joita toivoin. Ajatushan on se tärkein (: Ja kyllä nämä muutkin lahjat tulivat tarpeeseen.

Ensin yhteiskuva avaamattomista paketeista.


Ihan kiva kasa tuli. Oon näemmä ollu kiltti tyttö :)
 
 
Ja tässä sitten yhteiskuva avatuista paketeista.
 
Satunnaisessa järjestyksessä: Kynttilä, muumimuki, rintakoru, korvikset, H&M kynsilakka, Nokia lumia 800 (Jeee!), heppatikkari, rahaa (50e), suklaata ja sitten tuollainen Lonsdalen Passion kauneudenhoitosetti (?), joka sisältää: Käsivoiteen, huulirasvan, shampoon, kosteutusvoiteen, suihkugeelin ja joitain tuommoisia pyyhkeitä. (Joo enkkuni on huono -.-)


Laitan vielä lähempää kuvaa joistain lahjoista. En laita ihan kaikista, koska silloin kun kuvat otin, oli suklaat syöty ja kynttiläkin oli jo poltettu loppuun. :DD



                                             Avantyn rintakoru ja Glitterin korvakorut.
 
 

Mymmeli - muumimuki (: Sain tämän kummitädiltä, niin kuin myös tuon viisikymppisen ja rintakorun. Tämä on niin söpö. Eikä haittaa yhtään vaikkei ole ihan minun väriäni. Päinvastoin :D


Sitten lisää vaaleanpunaista. Lonsdalen Passion setti, jossa paljon voiteita ja muita suihkutarpeita. Tykkäsin tästä myös. Shampooni vetelee viimeisiään ja täydennys oli tarpeen.



H&M - Polish me happy oli kiva ylläri. Toivoinkin tummanvihreää lakkaa, kun sellaista en vielä omista.




Ja viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä tämä ihana lumia! Ja sininen tietenkin. Harmi vain, etten pääse tätä vielä käyttämään, kun SIM-kortin tiedot pitää siirtää puhelun välityksellä vasta pyhien loputtua. Vanha SIM-kortti kun ei mahdu tuohon uuteen. Mutta ei se haittaa. Hyvää kannattaa odottaa :D Sain tämän äidiltä. KIITOS! Ja sainhan äidiltä myös toisenkin lahjan. Nimittäin kävimme viime lauantaina katsomassa elokuvissa Hobitin 3D:nä. Mahtava elokuva! :D ...Siitä varmaankin lisää myöhemmin.


Ja viimeinen kuva vielä vahvistaa edellisessä postauksessa tullutta viestiä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)