lauantai 29. joulukuuta 2012

Rahan kulua

Ajattelin nyt postata nopeasti ne ostokset, mitkä ostin torstaina. Sain aika paljon joululahjarahaa ja sitten torstaina pääsin ostiskelemaan ja käyttämään niitä. Kävin Ginatricotissa, Seppälässä, H&M:ssä ja mitä vielä. Ostin 4 kynsilakkaa, kirjan, neuleen, farkut, pipon ja lapaset. Siinä ne tärkeimmät. Laitan nyt viel kuvia niistä.

Ensin lakat.


Ginatricot beauty - Puff powder, H&M nailpolish - Fantasy ocean, MIYO - Papaya/Mango (tuoksulakka!) ja Flormarin Matifying top coat.

MIYO:n ja Flormarin ostin seppälästä. Flormar maksoi 2,95 ja MIYO 1,98. Muut lakat te jo nimenkin perusteella tiedätte mistä ne on ostettu. Puff powder maksoi 3,95 ja Fantasy ocean 2,95. Nyt sitten vihdoin sain sen matte -päällyslakan! Lupasinhan sen jossain vaiheessa metsästää itselleni. Metsästys tuottaa tulosta :)




Sitten toinen seppälän ostokseni. Tuollainen neulepusero. Äiti jo minulle valittelikin, kun tulee kylmä ja omistan vain yhden neuleen... No nyt on sitten äitikin tyytyväinen. Tämä oli alennuksessa ja maksoi vain 12,48 vaikka oikea hinta oli n 24 euroa. Hyvä ostos (:
Ostin seppälästä myös pipon ja lapaset.



Tarkoituksena oli siis ostaa vain yksi pipo ja nuo lapaset. Valitsin tuon luonnonvalkoisen pipon ja nuo musta-hopeat lapaset. Huomasin kuitenkin osta 3 maksa 2 -tarjouksen, enkä voinut vastustaa kiusausta, kun kerran saisin jotain ilmaiseksi. Nappasin siis pitkän pähkäilyn jälkeen mukaani mustan vastaavanlaisen pipon. Lapaset maksoivat 12,95 ja pipo 9,95.
 En tykkää kimalteesta juuri ollenkaan vaatteissa, mutta nyt kun kerran pipon tarvitsin ja parempaakaan ei löytynyt, niin oli sitten pakko ottaa tämä. Lapasista tykkään (: Ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin ovathan nuo pipotkin ihan kivat.



Toinen vaatekappale, jonka tarvitsin oli farkut. Nämä sain Ginatricotilta kahdellakympillä, myöskin alennuksella. Oikea arvo olisi ollut 50 euroa. Tyytyväinen.



Elokuvasta ehdinkin jo höpöttää teille sen verran, että hurahdin sitten ostamaan tämän kirjankin. Tämä oli ehkä ainoa sellainen turha ostos. Ja myös heräteostos, mutta sovin itseni kanssa, että se on minulle ikään kuin synttärilahja, kun täytän ensi keskiviikkona vuosia. Tämä oli Suomalaisesta kirjakaupasta hintaan 19,95.

No mitäs piditte ostoksista?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)