keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Top coat Confettis

Otsikko kertookin, mitä lakkaa käytin. Tämän ostettuani halusin sen heti kynsille. Alle päätin laittaa punaista lakkaa, kun perus punaisella cremellä en kovin usein lakkaa muutenkaan. Sitä siis kaksi tasaista kerrosta ja tämän päälle muistaakseni yksi kerros lorkun (-L'oréalin) Top coat Confettista.


Tämä on jo vanhempi kuva, siksi kynnet saattaa näyttää vähän pyöreämmiltä kuin ovatkaan. Olen nimittäin hiljalleen siirtymässä neliökynsiin. Hiljaa hyvä tulee, eikös niin? :) Kun ei vain nyt yksikään kynsi lohkeisi...


Tässä siis käytetyt lakat: Tutun alus- ja päällyslakan lisäksi käytin Delian No.1 - 209 ja L'oréal  Paris - Top coat Confettista.

Mitä pidätte näistä musta-valko sekamelskoista? Moni onkin jo varmaan tutustunut tähän lakkaan toisten kynsiblogien kautta, jotka ovat olleet ajoissa liikenteessä. Minä kun olen aina hieman muita hitaampi, niin sain tämän vasta nyt esitellyksi kynsillä. Olin myöhässä tai en, tykkään lakasta aivan mielettömästi! Se on niin uniikki ja ainutlaatuinen kun en yhtään samantapaista omista. :D Mitä nyt se W7 Salt n pepper on samantyylinen lakka mustilla glittereillä... Tämä menee silti ohi kaikista! :)


Näillä kynsillä siis viihdyin riparin ajan. Kestivät noin kolme päivää hyvin ja sitten hiljalleen alkoi lakka lohjeta kynsi kerrallaan. Kärsimättömänä ihmisenä revinkin suurimman osan lopuista lakoista irti ja viihdyin lopun riparin sitten nakukynsillä. :D

Mitäs te piditte kynsistä? Varmaankin liian tutun näköistä, niille jotka yhtään seuraavat kynsiblogeja :D
Hyvää keskiviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)