maanantai 24. kesäkuuta 2013

Tilaus Mimaxilta

Nyt on juhannuksesta selvitty ja ehdinpäs tänään postaamaankin :)

Tässä postauksessa näytän sen Mimaxin tilaukseni, johon pääasiassa lähdin tekokynsien takia. Olen siis jo aiemmin katsonut (kuolannut) mimaxin tekokynsiä ja nyt konfirmaation tullessa halusin ne tilata itselleni.

Samaan syssyyn hyödynsin myös kesäkuun tarjouksen, eli kukka- ja hedelmäfimot hyrrässä kahdella eurolla kpl. Hedelmiähän minulla jo on ja olen kaivannutkin vähän kukkafimoja, niin nyt ne lähtivät mukaan. :D


Eihän tilausta voi tehdä tilaamatta kynsilakkaa? Uusi tuttavuus lähti myös kotiin, eli merkin W7 lakka - Salt n pepper. Hain siitä swatch-kuvia ja lakka vaikutti (ainakin minulle) niin uniikilta, että halusin nimenomaan sen kokoelmaani. Valkoinen lakka, jossa mustia glittereitä. Tulee vähän mieleen glittersandwich. :D


Ehdinkin sillä jo lakkaamaan ja tässä kuva ensimmäisestä kerroksesta. Valkoinen hieman kuultaa läpi, mutta peittyy toisella kerroksella tarpeeksi. Lakka levittyi tosi hyvin ja sivellinkin oli sopivan kokoinen. Myös kuivumisnopeudesta plussaa.


Tässä sitten kuva toisesta kerroksesta ja voi tosiaan sanoa, että on paljon mielenkiintoisempi kuin edellinen. Valkoinen pohja nimittäin peittää melkein ensimmäisen kerroksen glitterit ja päälle jäävät näkymään uudet glitterit (alempien lisäksi) ja näin lopputulos on paljon vivahteikkaampi. :) Positiivinen kokemus W7 -lakoista ainakin tällä hetkellä.
  Hintaa tällä 15 millilitran pullolla oli 4,99 euroa. Nyt täytyy vielä keksiä, että millä keinolla saan näitä lisää. :D Päällyslakkaa en käyttänyt, sillä onnistuin ruttaamaan kynnet juuri kuvien oton jälkeen. En siis käyttänyt näihin kynsiin muuta kuin aluslakkaa ja Salt n pepperiä. Samalta merkiltä löytyy vielä kaksi melko saman tapaista glitter -lakkaa. Nimeltään ovat Lava flow ja Mosaic.

Miten teidän juhannuksenne meni? Me olimme perheen kanssa mökillä ja sunnuntaina tulimme kotiin. Miltä muuten vaikutti tuo Salt n pepper? Ja onko teillä kokemuksia W7 lakoista? :)
- Hyvää maanantaita kaikille :D

P.s Nyt kun lukijoitakin on tullut mukava määrä, en halua käyttää blogissa koko nimeäni. Siksi siis vaihdoin kaverin kanssa tuon nimeni, kun en itse onnistunut vaihtamaan. :D Mikään ei tosiaan tule muuttumaan. Postailen silti samoin kuin aiemminkin. En alunperinkään halunnut blogia tehdessäni tänne niemäni, mutta en pystynyt enää myöhemmin vaihtamaan sitä. Muuta kuin nyt kaverin avulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)