sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Päättäjäiskynnet

Ajankohta on vähän väärä, mutta kahdeksannen luokan päättäjäiskynnet ovat vielä julkaisematta. Minulla oli päällä siis vihreä mekko ja halusin kynsienkin sopivan mekkoon. Yleensä en juurikaan välitä onko kynnet ja vaatteet sävy sävyyn, mutta kevätjuhlaan halusin vähän hienommat (:


Lakkasin pohjalakaksi siis pääasiassa Color clubilla ja nimeltään lakka on Metamorphosis. Näitä Color clubin lakkoja omistankin vain kolme. Toivelistalta kyllä näkee, että haluaisin paljon enemmänkin... :D

  En lakannut pelkästään tuolla Metamorphosiksella, vaikka siltä saattaa näyttääkin. Laitoin nimittäin ensin alle kerroksen melkein saman väristä Wet n Wildin - Caribbean frostia, sillä halusin vähän nopeammin peittävän lopputuloksen. Tuli kyllä jälkeenpäin huomattua, että ei olisi kannattanut, sillä hieman liian paksut kerrokset saivat lakan kuplittamaan ja sellaiseksi kynnet sitten jäivätkin...


Koristelut olivat kerrankin tiedossa jo kun päätin lakata. Halusin siis siirtokuvia, kun tiesin niiden onnistuvan ja olevan kauniita. Ja niinhän ne olivatkin. Kaikki muut kynnet sujuivat ongelmitta, mutta en ollut kastellut keskisormen kynttä tarpeeksi hyvin ja kuva jämähti noin kärkeen, vaikka oli tarkoitus laittaa enemmän kynsinauhaa kohti.


Yleensä olen kynsien suhteen laiska, kun lakkaan vain toisen käden kynnet. Melkein aina siis vasemman, koska olen oikeakätinen. Oikeassa kädessä on kyllä kynsillä aina aluslakka valmiina, jos sen jaksaisi lakata, mutta yleensä luovutan aina. :D Nyt jaksoin siis lakata kummatkin kädet ja sain vieläpä kehuja (:
  Siirtokuvien jälkeen tuntui, että kaipasivat vielä jotain ehostusta ja mikäpä niihin sopi sen paremmin kuin valkoiset pisteet. Viihdyin näissä varmaankin kolme päivää.



Kynsillä käytin siis: Lumene - Korjaava aluslakka ja Kynnenvahvistaja, Wet n Wild - Caribbean frost, Color Club - Metamorphosis, Wild & Mild - Polarbear, Lumene - Suojaava päällyslakka, siirtokuvia, dotting tool ja pinsetit.

  Siirtokuvat ovat kyllä hypänneet melkein suosikeiksi koristelujen suhteen. Ne on niin helppo laittaa ja näyttävät niin kauniilta ja siisteiltä. Eikä niiden laittamiseen aikaakaan kovin paljoa mene. :) Itse ehdin laittamaan kuvat ja päällyslakan aamulla muiden kiireiden ohella.



Näillä kynsillä siis viihdyin päättäjäisissä. :) Mitäs te piditte?
Tänään minulla oli konfirmaatio ja nyt olen siis rippikoulun käynyt. Varmaankin seuraavassa/myöhemmässä postauksessa lisää siitä ja pitämistäni tekokynsistä ;)

Oikein hyvää sunnuntaita kaikille! (:
P.s Tämä oli blogin sadas postaus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)