maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hopeisia perhosia


Nyt vielä pikainen postaus illalle. Tulin siis tänään kotiin rippileiriltä ja on vähän haikea fiilis :( Jää hirveä ikävä kaikki ihania tyyppejä <3 Minun oli tarkoitus postata vielä viikko sitten sunnuntaina tai maanantaina ennen lähtöä, mutten kuitenkaan ehtinyt. Postaan siis nyt.

Halusin siis taas kerran tyhjentään käyttämättömien laatikkoa ja tällä kertaa sieltä lähti lakka nimeltään Mabe babe. Ihan kiva sininen lakka täynnä turkoosia ja hopeaa glitteriä :) Levittyminen sujui koostumuksesta huolimatta melko hyvin. Kuivui myös nopsaan. Eipä siitä sen enempää.


Koristeisiin halusin taas käyttää sabluunaperhosia ja tällä kertaa hopealla kullan sijaan.
Näihin tuli siis käytettyä: Lumene - Kynnenvahvistaja & -tasoittaja, Wild & Mild - Mabe babe, H&M - Metallic grey, Konad - Top coat, dotting tool, sabluunaperhosia ja strasseja.


Peukaloon ja nimettömään kynteen siis perhoset ja muihin kynsiin pisteitä dotting toolilla. Halusin vielä perhosten keskelle turkoosit strassit ja valmista tuli (: Tähän väriin olisi kyllä ehkä sopinut paremmin jokin meri -aiheinen koristelu, kuin perhoset, mutta näillä pääsin helpommalla :D

 Lukijoita on jo 15 ja kiitos kun jaksatte kommentoida ja seurata! Anteeksi vielä postausten viivästymisistä ja tauosta. Nyt siis hyvää maanantaita kaikille ja minulla alkaakin nyt ensimmäinen kesälomaviikko :D Ainoa asia, mikä piristää tässä ikävän keskellä... Konfirmaation jälkeen voi alkaa ottamaan rennosti oikein kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)