keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Konfirmaatio

Eilen oli tarkoitus tämä jo postata, mutta en ehtinyt. Eli siis pääsin sunnuntaina ripille.
Konfirmaation ohella päivä kului kaverin rippijuhlissa (kun omia ei minulla ollut) ja syödessä herkkuja. :D Valokuvia otettiin myös ja voin muutamia tänne laittaa. Naamakuvia tänne en laita. Tämmöistä pärstää ei kyllä nettiin kehtaa laittaa kaikkien nähtäväksi. ;)


Tämmöinen kakku ostettiin pyymäeltä. Kinuskikuorrutteinen ananaskermakakku. Pieni jälki tuli matkalla tuonne takareunaan, mutta ei muuta. Kakku oli oikein maistuva. :D


Sain äidiltä rippiristin. Tuossa siitä kuva. Toiveena olikin hopea risti ja olin itse valitsemassa tuota. Ihan mieleinen siis (:


Ja ruusuja sain kavereilta ja äidiltä. Vähän pimeä kuva valitettavasti. 


Ja vihdoin kynsiin. Lauantaina olikin mukava liimausoperaatio, kun kaikkiin kynsiin liimattiin nuo tekokynnet. Alusta loppuun tein kaiken itse ja lopputuloksessa se näkyikin, sillä konfirmaatioaamuna lähti jo kaksi kynttä irti. Myöhemmin päivällä vielä yksi lisää. 
 Yhdessä vaiheessa liimasinkin muutaman uudestaan, mutta illalla en jaksanut enää liimata ja pitkät kynnet alkoivat ottamaan päähän. Niimpä otin ne sitten irti. Tuossa kuvassa kynsien alapuolella näkyykin mekko. (: Mekon lisäksi päällä oli valkoinen bolero ja ne valko-hopeiset kengät niin nuo kynnet sopivat siis täydellisesti asukokonaisuuteen. ;)


Vielä lisää kuvia perhoskynsistä.

Olin tyytyväinen noihin kynsiin, vaikka vähän lähtivätkin irti. Vika oli minussa kun laitoin liian vähän liimaa. ;)
Mitäs muuten tykkäsitte noista kynsistä? Entä rippiristi? :)

Hyvää keskiviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)