keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Niittejä

Taas kävin penkomassa käyttämättömien lakkojen laatikkoa ja siellä katseeni vangitsi Dependin lakka 310. Kyseessä siis uusi lakka ja halusin testata siinä samalla myös Seppälän hopeisia kynsiniittejä. Alle lakkasin siis kaksi kerrosta (vaikka jo yksi kerros peitti upeasti) Dependiä, jonka jälkeen ajattelin laittaa niitit kynsille. Pelkästään niiteillä, kynnet olisivat näyttäneet ihan tyhmille, joten päätin vielä lisätä mustaa lakkaa ja johan tuli parempi :)
 Idea ei kyllä omasta päästä tullut kokonaan, sillä olen nähnyt paljonkin tällaisia niitti -kynsiä. Ei vain nyt tule mieleen missä. Oli myös tarkoitus laittaa nimettömään ja peukkuun enemmän niittejä kuin muihin kynsiin, mutta tulikin sitten vain yksi niitti per kynsi. Eivät ainakaan ole täyteen tungetut..


Ja kuvat on siis otettu auringonpaisteessa. Ihanan valoisia kuvia, ja kynnetkin ovat taas kasvaneet pituutta miellyttävään malliin. Ei kuitenkaan vielä neliöön.. (:


Tämän Dependin -lakan sävy on aivan älyttömän upea. Tulee mieleen sellainen jäänsininen. Ei taida oikein sopia kesään :D Täytyy pitää mielessä, että muistan lakata tällä talvella.. Minusta nämä sopivat hyvin toisiina: sininen - musta - niitit. :) Miellyttää ainakin kovasti omaa silmää. Uskallan siis jatkossakin käyttää niittejä, kun nyt suurin piirtein tiedän millaisia ovat käyttää. Pysyivät muuten melko hyvin kynsillä :) Muistaakseni kolmen päivän aikana lähti vain kaksi niittiä kynsiltä. ;)


Ja kynsillä oli: Lumene - Kynnenvahvistaja & -tasoittaja, Depend - 310, Wild & Mild - Black cat ja Nail art pen & Brush - Musta, Flormar - Matifying Top-coat ja Seppälän kynsiniittejä.

Arvatenkin viivoista ei tullut täydelliset pelkällä normi siveltimellä, joten täytyi vähän parannella koristelusiveltimellä. Lopputulos oli kuitenkin sen verran sotkuinen, että päätin matata kynnet. (: Enkä kadu yhtään. Tuli ehkäpä vielä paremmat, kuin se kirkas versio, josta ei siis ole kuvia.


Mitä piditte? Mustaa, sinistä ja niittejä :) Toivottavasti saan pian lakattua kesäisemmillä väreillä. Käyttämättömät lakat vaan painaa mieltä.. Ja siellähän ei ole kovin paljoa kesäisiä värejä. Harmi. Toivottavasti pian kuitenkin jotain värikkäämpää. (; Hyvää keskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tykkään! Ei ehkä niin kesäiset perinteisessä mielessä mutta näyttävät ja tyylikkäät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! (: tykkäsin näistä itsekin tosi paljon, vaikka ovatkin vähän kaukana kesästä :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)