perjantai 14. kesäkuuta 2013

Sparkling Aqua

Lakan nimestä tuli otsikko ja kyseessä on siis Ginatricotin Sparkling aqua. Tämä on todella upea lakka, jos yhtään sinisestä tykkää. Kirkkaalla pohjalla isoja hopeita hexejä, pienempiä tummansinisiä, vaaleansinisiä ja vaaleanvihreitä glittereitä ja vielä lisäksi pientä hopeaa glitteriä. Halusin nähdä lakan koko komeudessaan ja lakkasin siis pohjalle mustaa ja sen päälle kaksi kerrosta ginaa. Glitterit erottuivat mustalla pohjalla vielä paremmin.


Eikö olekin hieno? Tämä vain niin sulatti sydämeni, vaikka yleensä en glittereille kovin paljoa lämpene. Kerrassaan ihana. Tähän väliin yksi ikävämpi juttu: eli siis, juuri kun olin saanut kasvatettua kynnet siihen miellyttävämpään malliin ja pituuteen, lohkesi etusormi mukavasti. Tarpeeksi syvältä, että turvauduin kynsiviilaan ja -leikkuriin ja napsaisin lopunkin kynnen yhtä lyhyeksi. Katsoin sitten surullisena kun muut kynnet olivat pitkiä ja etusormi ihan töpö.
  En luovuttanut vaan turvauduin tekokynteen. Halusin kynsistä jotakuinkin saman pituiset ja liimasin sen kummemmin miettimättä tekokynnen etusormeen. Tämän jälkeen siis lakkasin nuo kynnet. Ja täytyy sanoa, että onneksi laitoin sen tekokynnen. Olisi ollut liian ikävää, että noin pitkät kynnet (ainakin ovat pitkät minulle) olisi katkaistu lyhyiksi.


Eihän se tekokynsi kauaa kestänyt ja napsahti poikki jo seuraavana päivänä. Minähän en luovuttanut, vaan liimasin uudestaan.. ja uudestaan. Kynsilakkojen poiston yhteydessä oli tekokynsi jo ihan turmeltunut ja laitoin vielä kevätjuhliin uuden kynnen. Kun loma alkoi, otin tekokynnen pois ja rippileirin ajan sai kynsi kasvaa rauhassa (:

 Olipas pitkät sepittelyt tekokynsistä. Sen verran siitä vielä, että tilasin tiistaina Mimaxilta uudet tekokynnet konfirmaatioon. Tilaus tulikin jo tänään postissa. Hyvä kun ehti tulla ennen sunnuntaina :) Tilasin siinä samalla myös muutakin, mutta niistä lisää myöhemmin.


Ja vielä käytetyt lakat: Lumene - Kynnenvahvistaja ja -tasoittaja, Wild & Mild - Black cat, Ginatricot beauty - Sparkling aqua ja Wet n Wild - Clear Nail protector.

Oikein positiivinen kokemus tuosta Aquasta. Glitterit levittyivät hyvin kynnelle, eikä tarvinnut kuin hieman asetella isoimpia hexejä (: Nyt hyvää perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)