torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkynnet

Onnistuin sitten sentään jonkinmoiset kynnet teille väsäämään (: Ja itselleni myös. 
Kaivoin testaamattomien laatikosta kaikki pinkit ja punaiset lakat ja yritin valita sellaisen lakan, jolle saisin mahdollisimman hyvät koristelut. Päädyin sitten Golden Rosen matte velvet lakkaan.


Se on tuommoinen aika kirkas punainen. Laitoin sitä kaksi kerrosta ja sitten koristelin peukun ja nimettömän konadin laatalla m59 ja valkoisella lakalla. Sitten laitoin muihin kynsiin kirkkaat sydänstrassit ja dotting toolilla ja hopealla lakalla pisteitä. Ei mitenkään ihmeellinen koristelu, mutta näkee kyllä, että on ystävänpäivälle tarkoitettu. Harmi vain, kun sain ne vasta illalla tehtyä ja kynnet nakuili päivän (:




Onnistuin muuten taas lohkaisemaan kynnen -.- Tällä kertaa nimetön oli vuorossa. Nyt se on tuollainen aivan töpö. Ei ole vähään aikaan ollutkaan noin lyhyt. Nimetön kun aina tuppaa kasvamaan minulla pisimpänä ja vahvimpana. Vastapainoksi sitten viilasin pikkurilliäkin lyhyemmäksi. Keskisormi ja etusormi olivatkin jo lyhyitä (:

                               Käytin näihin kynsiin sitten seuraavia tarvikkeita ja lakkoja.



Rimmel - Top & Base coat, Golden Rose matte velvet - 106, Wet n Wild - Metallica, Konad - Valkoinen ja Top coat, strassihyrrä, konad leimasin, pyyhin ja laatta m59 ja dotting tool.

Edellinen kysely loppui ja tuloksena oli, että laittaisin lisää heppa-aiheisia postauksia. Tein kuitenkin kaverin kanssa yhteisen blogin ja kirjoittelen sitten sinne hevosteluista ja säilytän tämän kynsiblogina. Äänestäkää muuten uudessa kyselyssä tälle nimi (; Vanha nimi kun on vähän tylsä...



Tuo lakka kuivaa (vaikka kaikki jo nimen perusteella varmaan arvasivatkin) siis mataksi, mutta oli kivemman näköinen kiiltävänä, niin laitoin sitten normaalin päällyslakan mattelakan sijaa. En ole muuten vielä ehtinyt käyttämään flormarin matte top coatia ollenkaan. Täytyy pian testata, mutta en taida viitsiä heti uudestaan laittaa mattelakkaa. Mitäköhän keksin seuraavaksi kynsille. Kommentoikaa ehdotuksia jos tulee mieleen.

Linkkaan tähän sen meidän yhteisen blogin, jossa sitten hevostelusta enemmän: sokeripaloja.blogspot.fi



Sain nuo muuten kavereilta lahjaksi (: Kasvonaamion, kortin ja tuollaisen Disney -mukin. Sain myös suklaata, mutta ehdin syödä sen jo :D Annoin itsekin lahjoja kavereille.



Otin nämä kuvat taas sisällä. Ulkona kun tuppaa aina olemaan pimeää, kun saan kynnet valmiiksi. Saapa nähdä koska nämäkin lähtevät vaihtoon. Ainakin leimaukset onnistuivat paremmin kuin yleensä (:


                                   Hyvää ystävänpäivää kaikille blogiani seuraaville! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)