torstai 7. helmikuuta 2013

Marmorointia

Katselin tässä yksi päivä taas testaamattomien laatikkoa ja ajattelin, että 2 cremeä olisi kiva jotenkin yhdistää. Mieleeni tuli heti vesimarmorointi ja ajatus ei enää lähtenyt päästä pois, niin pakkohan minun oli sitten laittaa tuumasta toimeen heti kun sain fimot kynsiltä. 

 (Jotka olivat muuten selvästi liian kauan kynsillä... en voi välillä sietää isompia koristeluja kynsillä kauaa. Toisinaan pienemmätkin koristelut ottavat minua joskus päähän. Siispä jo toista päivää fimot kynsillä, niin enkös sitten aloittanut kynsien repimisen, tuloksena taas jälleen kerran syvemmälle lohjennut kynsi -.- Mä oon kyllä niin toivoton joskus kun alkaa kynnet ärsyttämään. Yksivärisetkin kynnet on joskus pakko repiä ja aina kynsi vain ohenee kun siitä repii kynsilakat päältä, niin ei ihme jos lohkeilee herkästi).



Ne 2 cremelakkaa olivat tuo Golden rosen turkoosi lakka ja toinen oli MNY mini coloraman Dark plum. Lisäsin vielä pisteitä dotting toolilla ja Wild & Mild - polarbearilla (joka oli muuten pohjalakkanakin).



Siis tummaa violettia ja turkoosia tällä kertaa (: Itse tykkäsin näistä tosi paljon. Ja marmorointikin onnistui paremmin kuin viime kerralla, mutta vielä on parantamisen varaa... Näidenkin teossa meni jo hermot ja paljon lakkaa kului. Molemmat lakkapullot olivat ihan käyttämättömiä ja nyt näkyy niistä kivasti se lakan raja.

Tämmöisiä lakkoja/välineitä siis käytin. (En lisänny kuvaan tarvikkeita, joita käytin itse marmoroinnissa, sillä kuvasta olisi tullut ihan huono. Mutta siis käytin itse marmorointiin mukia, appelsiinipuutikkua ja teippiä kynsien reunoille)



Rimmel - Base & Top coat, Wild & Mild - Polarbear, Golden Rose Paris - ? MNY mini colorama - Dark plum, Konad Top coat ja dotting tool.

Siinä sitten sotkuisissa olosuhteissa ja kauheassa kiireessä kun koitin lakkatippoja tiputtaa mukiin, niin onnistuihan siinä pullotkin vähän sotkeutumaan omien lakkojensa alle :D Marmoroinnin jälkeen oli ihan kiva siivousoperaatio tehtävä ja taisihan siinä kaikessa vierähtää päälle kaksikin tuntia. Lakkaaminen siis mukaan luettuna. Kun puhdistin tuota Golden rosen pulloa kynsilakanpoistoaineella, niin onnistuin sitten vahingossa pyyhkimään kaikki sen tiedotkin tuolta takapuolelta. Hups. En siis tiedä sen numeroa enää. Jos joku tietää, niin voisi kommentoida (; Kiitos.



Tässä kuvassa näkyy peukkukin. Parhaiten onnistunut kynsi on varmaankin tuo pikkurilli. Kuvio tahtoi aina vain mennä ruttuun kun sitä yritin taiteilla. Ja kerran onnistuin jopa täräyttämään mukia niin, että koko kuvio hajosi. Parhaitenhan sitä tekemällä oppii, eikö niin? Saapa nähdä koska opin itse tekemään hienot marmoroinnit, kun ei sitä kovin usein jaksa harjoitella :D



No mitäs piditte kynsistä? Oletteko perehtyneet vesimarmorontiiin? Nyt on ollut aika paljon kaikenlaisia kiireitä, niin saa nähdä, koska saan taas postauksen tulemaan.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos (: Tulee vaan niin kateelliseks kun katsoo vaikka youtubesta marmorointi-videoita :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)