lauantai 2. helmikuuta 2013

Pitkistä töpöihin

Kynnet lohkesivat vähän aikaa sitten aika lyhyiksi ja aluksi oli vähän hankalaa tottuakin niihin (: Eli edellisistä kynsistä varmaankin huomaa eron.



Ennen.

                          
                                                                             Jälkeen.

Alunperin etusormen ja keskisormen kynnet lohkesivat ja ne piti leikata töpöiksi. Pakkohan siinä samalla oli sitten nimetöntä ja pikkurilliäkin lyhentää (: Harmittaa vähän, kun kynnet olivat hyvässä kunnossa ja muutenkin olin tyytyväinen niiden pituuteen... Noh, vaihtelu virkistää.




Päätin sitten lakata toisellakin Classicsin Metallic -lakalla. Eli käytin: Lumene - Strenghtening base coat, Callics - Metallic 9, Konadin valkoinen lakka ja päällyslakka, leimasin, scraper ja laatta m59. 


          
Eli taas toiset lumi -aiheiset kynnet. Oli pakko testata noiden lumihiutaleiden leimaamista. Yritin ensin leimata hopealla konadin lakalla, mutta tämä sininen on näköjään sellainen sävy, ettei se hopea siitä kovinkaan paljon erottunut. Siispä päädyin valkoiseen ja johan alkoi näkyä. Harmi vain, että melkein kaikki lumihiutaleet olivat jollain lailla hajonnaisia.
 Tuo minun valkoinen konadin lakkani on kova temppuilemaan. Ei tahdo sitten leimata kunnolla, ei millään. Nojaa tykkäsin kynsistä kuitenkin. Ja tällä kertaa päällyslakka ei levittänyt niin paljoa kuin viimeksi. (Happy :D)



Tuosta kuvasta näkyy hienosti taas kuplitusta -.- Ja syy siihen on se, että halusin välttämättä lakata sillä Lumenen kökkööntyneellä aluslakalla. Kyllästyin Rimmelin lakkaan, mutta täytyy näköjään nyt käyttää se loppuun, ennen kuin ostan uutta aluslakkaa. Luovun suosiolla Lumenesta.




Olen muuten edistynyt ja otin kuvat luonnonvalossa! Olihan se aika huono valo, mutta kuitenkin. (Lakka muuten näyttää paljon vivahteikkaammalta eri valoissa... Joissa en tietenkään saanut otettua kuvia).



                                              Tähän loppuun vielä salamalla otettu kuva (:

                                              Mitä tykkäsitte kynsistä? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)