keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Valuvat kynnet

Innostuin Facebookissa julkaistuihin kynsiin ja päätin heti tehdä itsekin samantyyliset :D Etsin inspistä myös Googlen avulla ja lähdin sitten tekemään kynsiä ilman minkäänlaisia ohjeita. Tällaista sain aikaan.



Eli lakka näyttää valuvan kynttä alaspäin. Tämä oli niin jännä koristelu, että oli pakko kokeilla. Aloitin lakkaamisen peukusta ja hetihän sen näki, etten tämmöisiä ollut ennen tehnyt. Jätin siis suosiolla peukun pois kuvista :D Sitten toisissa sormissa olin jo oppinut läksyni ja niistä tuli paljon paremmat. Vaikka ei näitäkään vielä voi täydellisiksi sanoa.



Laitoin kirkkaan aluslakan päälle siis manikyyrin tapaan tuota Delian lakkaa (sitä oli siis tosi paljon). Lähdin sitten siveltimen avulla valuttamaan tuota lakkaa ja ihan kivastihan se lähti. Tätä koristelutyyliä aion ehdottomasti vielä kokeilla uudestaankin kunhan innostun. Lakan täytyi olla melko nopeasti kuivuvaa, sillä eihän kukaan jaksa odottaa niin kauan, että lakka kuivuu, kun sitä on noin reilusti.

Kun olin saanut kynnelle mieluiseni ''valumat'' niin laitoin päälle Mavalan pikakuivattavaa (en jaksanut enää odottaa :D). Se oli tosi nopea (lukuunottamatta kuivumisaikaa) ja aika helppo koristelu.



Asiasta toiseen. Äiti kävi tänään Tokmannissa ja osti suklaata, purkkaa ja teetä. Yritän nimittäin käännyttää itseni teen juojaksi. Olen aina ennen inhonnut teetä, mutta tuossa on neljää eri makua, joten toivon, että edes joku säväyttää :D Nuo suklaat eivät muuten ole kaikki minun :'D Toisen levyn ''pitäisi'' riittää mökille asti. Lähdemme sinne perjantaina ja olemme siellä koko hiihtolomaviikon (: Ensi viikosta on siis tulossa hiljainen täällä blogin puolella. Tämä on varmaankin viimeinen postaus ennen sitä. Mökillä ei nimittäin ole nettiyhteyttä. Saapa nähdä jaksanko puhelimella postata perjantaista mitään... En myöskään ota mökille mukaan kynsilakkoja, joten mitään nähtävää ei muutenkaan olisi ;D



Palataan kynsiin, eli käytin seuraavia lakkoja: Rimmel - Base & Top coat, Delia No.1 - 54 ja Mavala - Minute quick-finish.

Ei tullut montaa lakkaa käytettyä. Tässä selvisi vähällä määrälläkin. Tosin tuo mavalan lakka alkaa olla melkoista liisteriä... Täytyy kaivaa thinneriä sille.



                                       Mitäs muuten tykkäsitte näistä valuvista kynsistä? :D



                                                 Ja hyvää tulevaa hiihtolomaa kaikille!
                                 P.S Vielä puolituntia aikaa äänestää blogille uusi nimi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)