maanantai 4. helmikuuta 2013

Papaijaa, mangoa ja appelsiinia

Sain nyt lakattua toisella tuoksulakallani eli Miyon Papaya/Mangolla (: Väri oli tosi upea! En omista kovin montaa hienoa vihreää lakkaa, mutta tämä on ainakin yksi niistä. Tummanvihreä lakka kultaisella shimmerillä kera ihanan raikkaan hedelmäisen tuoksun. Voiko parempaa olla. Tämä oli sitten tuoksunsa puolesta pakko koristella jollain hedelmillä. Päätin siis laittaa appelsiinifimoja ja oransseja strasseja.



Tuommoista tuli. Ehkä tämä homma lähti vähän lapasesta kun innostuin liikaa :D Mutta itse tykkäsin. Olenhan vihreän ja sinisen ystävä. Tällaista käytin.



Rimmel Top & Base coat, Miyo - Papaya/Mango, Wet n Wild - Clear nail protector ja Mavala - Minute quick-finish.

Tuo Miyo levittyi tosi hyvin ja kuivuikin nopeasti. Todella hyvän laatuinen ja upea lakka. Tuoksukin kesti päällyslakan alta! Näitä lakkoja täytyy ostaa lisää. Ainoa miinus tulee pullon koosta. Vaivaiset 8 ml... Tietääkö muuten joku, onko näitä enää Seppälässä myynnissä?

Aluslakan päälle laitoin 2 kerrosta Miyoa, vaikka yksikin olisi riittänyt. Sitten laitoin Wet n Wildiä liimauskohtiin ja painoin appelsiinipuutikulla fimot ja strassit kynnelle. Harmi vain, että nuo fimot olivat alunperin keltaisia ja kun olin ne liimannut, ne tummuivat ihan vihreiksi :( Kun taas osasta jäivät keltaisiksi. Nojaa, sitten laitoin vielä päällyslakan ja valmista tuli.



                    Nää töpöt kynnet on kyllä vaihteeksi taas kivat (: Eivät ole ollenkaan tiellä.



Mutta mitäs tykkäsitte kynsistä? :D Onko teillä Miyon lakkoja? Ovatko ne yhtä hyviä?



Tykkään näistä tosi paljon ja fimotkin ovat jo tämän päivän kynnellä pysyneet, että varmaan huominenkin näillä menee. Eli en ole tänään ajatellut lakata, joten huomenna varmaan on blogin puolella hiljaista (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)