sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Lakkaostoksia

Menin uudestaan lauantaina säästömarkettiin (vähän isomman rahan kanssa) ja ostin kynsiviilan ja 3 Wild & Mild lakkaa. Eli Macic tulip, Zombie club ja Starry sky. Bongasin uudet lakat jo torstaina, eikä ollut vaikea päättää mitkä lakat mukaani nappasin. Nämä 3 vain pistivät minua eniten silmään. Nuo lakat maksoivat 2,95 e/kpl ja kaikissa on 12ml lakkaa.



                                                 Macic Tulip, Zombie Club ja Starry Sky.

Macic tulip taitaa olla duochrome, mutta en ole aivan varma.  Zombie clubistakaan en tiedä. Olisiko jonkinlainen shimmer? Oon niin huono sanomaan koostumuksia. Starry sky on outo tapaus. Se on ainakin koostumukseltaan shimmer. Hileet ovat juuri sen verran pieniä, että omasta mielestäni lakka ei ole glitter. Sillä on tumma harmahko pohja, joka ei ole kovin peittävä. Lisäksi siinä on todella monen värisiä shimmereitä. Ainakin kultaisia, sinisiä, violetteja ja ehkä vähän pinkkejäkin. Tämä on aika erityinen lakka, ainakin minun kokoelmassani. En omista yhtään tämän tapaista lakkaa.



                                              Tässä kuva vielä vähän ylempää otettuna.



Toinen ostos oli tämä buffer -viila. Siinä on 7 eri kohtaa, joilla voi viilata. Tämä maksoi myös 2,95. Ihan tarpeeseen tuli ostettua. En omistanutkaan vielä bufferia (:

No mitäs piditte lakoista? Tuliko yhtään lakkaa ostolistalle? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)