tiistai 12. helmikuuta 2013

Graffitia

Vaihteeksi sitten graffitia kynsillä (:  Aluslakan päälle kerros mustaa lakkaa ja siihen laitoin kaksi kerrosta flormarin shimmer lakkaa päälle. Sitten enää Golden Rosen graffiti -lakka ja päällyslakka.

Tuo Wild & Mild - Black Cat on ihan hyvä perus musta creme. Levittyy hyvin ja kuivuukin melko nopsaan. Ihan hyvälaatuinen lakka, vaikka on kovin halpa.


Tuo Flormarin lakka olikin sitten jännä tapaus. Tästä kuvasta se näkyy hyvin. Eri kulmissa se näyttää pinkiltä, lilalta ja kultaiselta. Tulee mieleen duochrome. Voisikohan se olla?


Tuossa sitten näkyy se graffitikin. Kuivaa muuten mataksi. Tuo graffiti toimi vielä ihan hyvin vaikka on jo aika vanhakin lakka, enkä ole pitkään aikaan käyttänyt. Pisteet siitä (:


Tuossa sitten vielä kiiltävä lopputulos kun laitoin päällyslakan. Nämä kaikki kuvat oli taas otettu sisällä. Halusin tällä kertaa päästä helpolla koristeluista kun ei oikein ollut mihinkään ideaakaan, eikä innostusta jaksaa väsätä mitään kummoista kynsille. Toivottavasti saisin tänään tehtyä ne ystävänpäiväkynnet...


Tällaista sitten tuli käytettyä: Rimmel - Top & Base coat, Wild & Mild - Black cat, Flormar - U15, Golden Rose Graffiti 02 ja Wet n Wild - Clear nail protector.

Oliko tämä postaus ihan tylsä? Tänään ei oikein tunnu olevan mitään kirjoitettavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)