torstai 31. lokakuuta 2013

Happy Halloween!

Valitettavasti ei ole nyt näytettävänä halloweenkynsiä, kun sain ne tehtyä kunnolla loppuun vasta tänään ja haluan ottaa niistä hyvät kuvat huomenna ulkona. :)

Sainpahan tähänkin postaukseen nyt jotain ängettyä ja laitan tänne kuvan kolmesta uudesta lakastani, jotka ostin Passion for nails blogin kirppikseltä. Huomioni kiinnitti Color Clubin Take Wing -kokoelman lakat: Fly with me ja Sparkle and Soar. Enää yksi lakka puuttuu, että on täydellinen kokoelma. Tämä onkin ainoa kokoelmani, joka on sitten kokonainen. :) 

Nämä kaksi cc:a ostin siis kirpparilta kuuden euron kappalehintaan. Eipä näitä ole kuin jokunen kerta käytetty ja lakkaa on reilusti jäljellä pulloissa. 
Kolmantena lakkani lähti vielä Art Clubin musta lineri, jota jo kaipailinkin. :) Hopea olisi vielä etsinnässä, mutta enköhän vielä hetken pärjäile ilmankin. Tämä lähti siis mukaan vaivaisella kahdella eurolla ja pullo on miltei täynnä.


Color Club - Fly With Me ja Sparkle And Soar. Art Club - Musta.

Oivoi, koskakohan pääsen lakkaamaan noilla kaunokaisilla. Eivät kovin syksyisiä ole, mutta sehän ei ole minua ennenkään estänyt. Voin jo muuten paljastaa, että koristelin halloweenkynsiäni mm. tuolla mustalla linerilla. ;)


Otin muuten myös pienoisen varaslähdön jouluun ja leivoin pipareita! :)


Kuva on lainattu täältä.

Nyt toivotan kaikille oikein pelottavaa ja hauskaa Halloweenia! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)