lauantai 26. lokakuuta 2013

Kynsilakanpoistoaineiden Testailua Osa 1

Huomasin tuossa yhtenä pävänä, että minullahan on vaikka kuinka montaa kynsilakanpoistoainetta kaapissa. Silti käytän aina vain sitä x-tran poistoainetta. Varmaan siksi, että siihen voi aina luottaa. Se on halpaa ja on isossa pullossa, eikä ihan heti tyhjenekään.

Päätin sitten alkaa vertailla näitä poistoaineita keskenään. Osaa näistä ei välttämättä enää myydä kaupoissa..? (korjatkaa jos olen väärässä) Ensimmäisessä osassa poistan jokaisella poistoaineella yhden kynnen foliomenetelmällä. Toisessa osassa (mikäli kukaan enää jaksaa toista tällaista postausta.. :)) poistan kynnet ihan normaalisti ''hinkkaamalla'' vanulapulla.

Esittelen ensin ne poistoaineet mitä käytin. Eli tässä kaikki kappaleet mitä omistan.


Ultra Compact Nail Varnish Remover with Strawberry
Sence Nail polish Remover
X-tra Kynsilakanpoistoaine
Farmasi Lemon Nail polish Remover
Rainbow Kynsilakanpoistoaine

Alempana sitten arvostelen jokaisen poistoaineen ja listaan hyviä ja huonoja puolia.


Peukalon lakkauksen sai poistaa Ultra Compactin mansikantuoksuinen poistoaine. Parasta tässä on ehdottomasti tuo ihana tuoksu. Ei huomaa juurikaan asetonin hajua, kun mansikkainen tuoksu on niin vahva. Pullon suulla on myös kiva ''annostin'' ettei tule vahingossa kaadettua liikaa. Sopivan kokoinen käteen ja hintakin taitaa olla siinä kahden euron kohdilla.
Peukalon kuvasta näkyykin, että se poistavuus oli muualta hyvä, paitsi pyöreän niitin kohdalta. Oikeastaan jokaisella poistoaineella oli ongelmia niittien kohdista saada lakka pois. Pikkuisen myös niitin yläpuolella poistamatonta lakkaa. Pienellä hinkkaamisella kaikki kuitenkin lähti irti hyvin.
Tätä ihanaa tuoksua riittää pullossa 130 ml. Saisi olla ehkä vähän enemmän kun tuo tuoksu on niin vastustamaton. :D


Etusormen lakkaus lähti Sence cosmetic collection Nail polish Removerilla. Tämän poistavuus näyttää olevan ihan samanlainen kuin ylemmän. Niitin kohdalla ja kynnen yläosassa on vähän lakkaa jäljellä.
Plussaa isosta pullosta ja hinnasta. Tässäkin on myös pieni reikä pullon suulla. Ultrassa oli kuitenkin parempi annostin.
Haju tässä on kuitenkin aika kamala. En tykkää kyllä yhtään.
Pullo on isoin, 250 ml.


Sitten keskisormeen ja sen poisti X-tran poistoaine. Tätä myydäänkin S-ryhmän kaupoissa ja hinta taitaa olla se kaikkein halvin. Pullossa on 200 ml ainetta ja poistavuus oli näitä koristeluja verraten parhain. Keskisormessa oli meinaan yhden niitin sijaan kolme ja lakkaa jäi väin vähän kynnelle. Lakka kuitenkin levisi tuolla lailla ärsyttävästi kynnen pintaan vähän joka puolelle.
Pullon suulla ei ole minkäänlaista annostinta. Eli jos kaatuu, niin kaikki valuu pois. Tai ainakin suurin osa. Tällä on myöskin hirvein haju näistä kaikista. Plussaa siitä, että korkki on tarpeeksi iso. Kaadan siihen usein  poistoainetta kun siistin kynsien reunat siveltimellä.


Nimettömälle tuli Farmasi Lemon Nail polish Remover. Pullon on kivan kokoinen vaikkapa matkalle ja pullon suulla pieni reikä annostimena. Tuoksu on nimensä mukaan sitruunainen ja sitä asetonin tuoksua ei juuri huomaa. :) Poistavuus oli hyvä. Taas vain se niitin alapuolella ollut lakka jäi kynnelle.
Tätä on pullossa 100 ml. Hinta taisi olla vähän kalliimpi. Lähempänä kolmea euroa?
Tämä on ainoa hoitava kynsilakanpoistoaineeni ja lisäksi tämä sisältää E-vitamiinia. Muistaakseni näitä on myös kahtena eri tuoksuna. Toinen taisi olla Aloe vera.


Viimeisenä Raimbow'n kynsilakanpoistoaine. Pikkusormeen jäi vain pieni kohta lakkaa, vaikka kaikki niitit olivatkin saman kokoisia. Tässäkin pullossa on kiva annostin ja tuoksu on kolmanneksi paras. Tämän asetonin tuoksu on noiden tuoksupoistoaineiden (uusi sana?) jälkeen hennoin. Tässä pullossa on myös 100 ml, vaikka näyttääkin vähän pieneltä. Toinen poistoaineeni, jossa on E-vitamiinia. :) Eikä tämäkään ollut mikään kallis.


Tästä saa kukin vetää omat johtopäätöksensä, että mikä on se paras. Seuraavassa osassa varmaankin pääsee esiin se poistoaineen tehokkuus, kun poistan kynsiltä glittersandwichin perinteisesti hinkkaamalla vanulapulla kynttä. Jokaista kynttä kohti on tietysti enintään se yksi vanulappu käytössä ja katsotaan kuinka puhtaaksi kynnet sillä saadaan...

Mitä mieltä olette tästä postauksesta?
Hyvää viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, oon kans ajatellu tehä samanlaista joskus. :) Piditkö sä kaikkia poistoainefolitoita sormissa yhtä kauan? Ite suosin sitä Miramen poistoainetta joka ei oo kylläkään asetoniton, mutta tehokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin kyllä pitää kaikkia yhtä kauan foliossa, mutta tietysti aika vähän heittää. Hieroin myös vanulapulla kynsiä poistovaiheessa niiden ollessa vielä folion sisällä. :) Jäi vielä mainitsematta, että noissa kaikissa on asetonia, paitsi Farmasin kynsilakanpoistoaineessa.
      Kiitos kivasta kommentista :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)