sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Myöhästyneet halloweenkynnet

Joo, eli nämä oli tarkoitus postata jo eilen, mutta valitettavasti ihana netti pätkäisi juuri kun olin aikeissa postata. :(
Viime vuonna lakkasin halloweenin aikoihin kurpitsakynnet, jotka onnistuivat yllättävän hyvin. :) Ainakin kurpitsojen osalta... Silloinkin postasin halloweenkynnet hieman liian myöhään. En taida ikinä päästä postaamaan oikeaan aikaan halloweenina. No tällä kertaa lakkasin kynsille oranssin sijaan harmaata. Ainut harmaani on tällä hetkelle Flormarin wet look -kokoelman WL03.

Halusin kokeilla tälläkin kertaa kuivamarmorointia kynnelle ja näin sain aikaan kivasti hämähäkinseittejä. Nimettömiin maalasin sitten lähinnä dotting toolilla nuo pikkuruiset hämähäkit kahdeksan sijaan kuuden jalan kanssa (kahdeksan olisi ollut vähän liikaa).



Mielestäni peukalon hämähäkit onnistuivat paremmin kuin nimettömän, jossa taisi tulla hieman ahdastakin koristelujen kanssa. 
Ja vaikka käytinkin konadin päällyslakkaa ja odottelin jonkun aikaa kynsien kuivumista, koristelut leivisivät silti hieman nimettömästä. Musta lakka taitaa olla vähän toivoton näissä koristeluissa.. -.-


Ihan kivathan näistä kuitenkin tuli. :) Viihdyin näillä kolme päivää. Nyt vain pitäisi keksiä, mitä laittaa kynnelle seuraavaksi kahdesta vaihtoehdosta: joko testaan uusia color clubin lakkoja tai jatkan 31. päivän haasteen parissa?


Ja vielä käytettyjen lakkojen kuva vähän pidentämään postausta. En jotenkin ole nyt kirjoittamistuulella.

Lumene - Kynnenvahvistaja
Rimmel london - Base & Top coat
Flormar - WL03
Art Club - Musta
Wild & Mild - Black cat
Wet n Wild - French White Crème
Konad - Top coat
Cesars - Pikakuivattaja
Dotting tool

Käytin siis kahta päällyslakkaa. Kuitenkin kolmen päivän kuluessa lakkaukset lohkeilivat melkein kaikista kynsistä vähän (lukuunottamatta nimetön ja pikkusormi). Ja tuo flormarin lakka muuten kuplittaa ikävästi. :( Taisin tästä jo huomauttaa, kun sillä viimeksi lakkasin.

Mitäs muuten piditte halloweenkynsistä? Oletteko itse tehneet sellaisia? :)
Tekisi vielä mieli tehdä toiset, mutta taitaa olla jo vähän liian myöhäistä.

Asiasta toiseen. Ensi viikolla ei välttämättä tule kauheasti postauksia kun on kemian koekin ja paljon kivaa tekemistä. Bloggaus ei kuitenkaan ole niin tärkeä osa elämääni, että haluaisin karsia kivoja juttuja pois. Tietysti aina välillä on kiva päästä ottamaan kuvia kynsistä ja kirjoittaa niistä tänne. :D

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! (:

6 kommenttia:

  1. Kivat! Noi hämähäkit on tosi söpöjä :3

    VastaaPoista
  2. Eikä oo liian myöhäistä halloweenkynsille, voihan sellaset tehdä vaikka heinäkuussa jo siltä tuntuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan sitä kyllä vielä yhdet tehdä.. :) jos ehdin.

      Poista

Kiitos kommentista! :)